Titel

Logistiek medewerker a.i. 5FTE

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.


Functie eisen

  • Kandidaat dient de Nederlandse taal machtig te zijn in woord en geschrift, een aanbieding op deze aanvraag is hierbij een akkoordverklaring
  • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring binnen de logistiek (voorkeur: Aantoonbare affiniteit)
  • Kandidaat is in het bezit van de volgende certificaten (liefst 3:
    • Vorkheftruck certificaat
    • Reachtruck certificaat
    • VCA certificaat
  • Kandidaten met alleen Vorkheftruck of Reachtruck met VCA kunnen ook worden voorgesteld. (ZONDER VCA NIET VOORSTELLEN)

Achtergrond opdracht

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

De energie transitie zorgt voor meer netcapaciteit behoeften. Al deze kabels, leidingen, verbindingen, stations etc moeten van leveranciers naar de werklocaties. Dit gebeurd vanuit ons centrale magazijn te Keileweg en decentrale magazijnen in Delft, Utrecht, Heinenoord, Amstelveen en Waddinxveen.

Om deze stroom met materiaal goed te kunnen begeleiden hebben we vakkundige collega's nodig voor het ontvangen en opslaan van de materialen die door leveranciers geleverd worden en picken van orders voor de werken / projecten.


Een goed team. Daar hoor je bij.

Hier vertellen we over het team, de sfeer, de afdeling en de vestiging.

Je bent vanaf dag 1 onderdeel van het Team Warehouse.

Starten doe je op ons centrale magazijn waar je wordt ingewerkt door ervaren collega's.

De Teamcoördinator geeft operationeel leiding.

Het is een positief constructief team waar constrcutieve feedback wordt gegeven.

Bij vragen of onduidelijkheden helpt de Teamcoödinator of je directe collega je graag.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 1 juli 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal).


Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

- Tariefindexatie is niet toegestaan

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek