Titel

Junior Pega Consultant 5fte

Organisatie

DICTU levert ICT en digitale diensten voor Ministerie EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatie doelen van haar opdracht gevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Meer informatie vindt u op https://www.dictu.nl

Achtergrond opdracht

Detavast voor DICTU RijksZaak. Ben jij een jonge ambitieuze IT-er en heb je affiniteit met Zaaksystemen waarbij gebruik wordt gemaakt van PEGA technologie?

Dan zoekt DICTU jou!!


DICTU wil talentvolle, enthousiaste ICT'ers, die nog geen uitgebreide ervaring hebben in het PEGA-domein, een kans geven om zich te ontwikkelen tot RijksZaak-professional.


Als (aankomend) Young Professional in het RijksZaak team van DICTU kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de ambitie van DICTU om RijksZaak binnen de rijksoverheid te implementeren.


Je werkzaamheden omvatten verschillende IT beheer- en ontwikkelactiviteiten binnen het RijksZaak team en het borgen van de kwaliteit hiervan.


Je zorgt samen met je collega’s dat de opdrachtgevers kunnen rekenen op moderne ICT platformen waar de Rijksoverheid op kan vertrouwen. Via een DEVOPS werkwijze heb je in het team volop de ruimte voor je eigen inbreng en kun jij dagelijks het verschil maken om de acties uit te voeren die het meest voor de opdrachtgever van belang zijn. Daarnaast toon je je innovatieve vaardigheden bij de doorontwikkeling van de applicatie. Je hebt interesse in toekomstige ontwikkelingen binnen het PEGA werkveld en je wilt je daar graag actief in verdiepen. Als young professional maakt jouw attitude het verschil om je verder te willen ontwikkelen!


Achtergrond opdracht:

Binnen DICTU wordt in de divisie Generieke Diensten producten en diensten op het gebied van elektronische toegang, data dienstverlening en diverse zaaksystemen geleverd. Binnen de divisie is het team Zaaksystemen”geformeerd . Dit DICTU team is een ambitieus team dat continu aan de volgende stap denkt. Het team is een verzamelplaats van oa PEGA expertise en levert producten en diensten aan haar opdrachtgevers. Via de multidisciplinaire samenstelling van het team zijn alle collega’s om je heen verzameld waarmee jij samen de dienstverlening uitvoert voor de opdrachtgevers. De intensieve samenwerking met de opdrachtgever zorgt ervoor dat je efficiënt en effectief kunt werken op basis van een zo ruim mandaat om binnen het team te kunnen besluiten. Vanuit standplaats Zwolle of bij klantlocaties in Nederland (Groningen, Den Haag, Utrecht, Assen) werk je samen met je collega’s aan het verder professionaliseren van jezelf en het team zodat de dienstverlening optimaal aansluit bij onze opdrachtgevers.


Samen met je collega’s werk je aan uitdagende zaaksystemen waarmee we ons onderscheiden. Hierbij kun je denken aan systemen ten behoeve van de aardbevingsgebieden in Groningen en de automatisering van de inspectieprocessen voor de Inspectie Gezondheidszorg en JeugdVia een duidelijke product / dienst strategie gebaseerd op de in ruime mate aanwezige PEGA expertise profileert het team zich binnen de Rijksoverheid om betrouwbare dienstverlener te zijn waarmee het prettig zaken doen is.

Functie eisen

 • HBO plus denkniveau, en affiniteit met ICT
 • Jij bent een doorzetter en pikt zaken snel op en kan goed samenwerken
 • Jij hebt een grote drive om te willen leren en specialist te willen worden op PEGA gebied
 • kennis van Javascript
 • kennis van Databases
 • Java technologie (ontwikkelen en/of beheren);


Wensen:

 • analyseren
 • klantgerichtheid
 • omgevingsbewustzijn
 • plannen en organiseren
 • samenwerken
 • voortgangscontrole
 • zelfontwikkeling\
 • Je bent een teamspeler en werkt graag in een DEVOPS team. Je bent innovatief, creatief en pro-actief ingesteld.
 • Uiteraard ben je communicatief vaardig en ontwikkelgericht.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons 13 augustus 2020, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support