Titel

Junior Oracle Ontwerper

Organisatie

Let op!

- De aangeboden kandidaat moet aantoonbaar voldoen aan de harde eisen. Dit moet ook duidelijk naar voren komen in het cv en ingevulde antwoordformulier bijgevoegd in de bijlage!

- Bij het uitvoeren van deze opdracht is een zware veiligheidsscreening van toepassing. Dit kan 8 tot 10 weken duren.

- Start is pas mogelijk na screening


Achtergrond opdracht

Je zult aan de slag gaan op de sectie IT-Toepassingen van de afdeling GIT & INFRA, organisatorisch ondergebracht in het JIVC van de Defensie Materieel Organisatie (DMO). De primaire doelstelling van GIT & INFRA is het exploiteren van de Defensie-infrastructuur en hierop ICT Services te verzorgen, op een zodanige wijze dat effectief tegemoet gekomen kan worden aan de wensen en eisen van de klant en dat de invulling daarvan op een zo efficiënt mogelijke wijze plaatsvindt. De productieclusters hebben binnen de doelstelling van GIT & INFRA als doel het realiseren van de beschikbaarheid en het beheer van gekwalificeerd personeel en materieel om uitvoering te geven aan proces-, project- en resourcemanagement activiteiten op het gebied van Realiseren en Leveren. De kaders (hoe, wat en wanneer) zijn afkomstig vanuit de sturende clusters (Processen, Producten en Planning). Elk productiecluster houdt zich met een specifiek werkgebied bezig.


Voor de sectie IT-Toepassingen binnen de afdeling GIT & INFRA zijn wij op zoek naar een Oracle Database Specialist die gaat werken in binnen het thema Datamanagement voor het centrale Oracle landschap.


Werkzaamheden:

Je bent in het team heel afwisselend bezig. Productontwikkeling, Lifecyclemanagement maar ook ondersteuning van het dagelijks beheer behoren tot de werkzaamheden. Als Oracle Database Specialist bepaal jij mede de inrichting van de Oracle database bouwstenen binnen Defensie, zo ontwikkel je delen op basis van een generiek of specifiek deelontwerp zoals Oracle Multitenant of Oracle DLM. Daarnaast zorg je ook voor onderhoud en adviseer je bij applicatiespecifieke afwijkingen met betrekking tot de inrichtingen van de databases. Gezien je expertise dien je als vraagbaak en ondersteun je beheerders bij Oracle vraagstukken. Tot slot maak en onderhoud je beheerscripts zoals backup of database creatie scripts.


Let op:

Verwachting is dat de kandidaat ook op andere locaties dan Maasland dient te werken. Frequentie aanwezigheid op de diverse locaties is van te voren niet aan te geven.               

Functie eisen

·  Je dient te beschikken over een afgeronde HBO-opleiding. 


Wens 

Relevante Werkervaring 

·        De kandidaat heeft de laatste 2 jaar minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in IT omgeving (incl. stage).        

·        De kandidaat heeft minimaal 1 jaar werkervaring in het werken binnen een overheidsomgeving, een pré is werkervaring binnen Defensie.

·        De kandidaat beschikt over een ITIL Foundation certificering.  

·        Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met DevOps.        

·        Kandidaat heeft, bij voorkeur, aantoonbare werkervaring met het schrijven van adviesrapporten of gebruikshandleidingen of werkinstructies.      

·        Kandidaat heeft, bij voorkeur, aantoonbare werkervaring met het technisch beheer van Oracle databases.   


Kennis, opleidingen

·        Kandidaat heeft aantoonbare minimaal 1 jaar werkervaring met Agile werken of een certificering.

Opdracht informatie

Let op dit betreft een detavast aanvraag!

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Architecture