Titel

Junior Front-end Developer

Organisatie

Onderwijs

Functie eisen

Een Junior Front-end Developer is niet alleen een startende ontwikkelaar, maar kan en wil ook op termijn een sparringpartner worden van de klant. Je werkt nauw samen met de Senior Developers en UX-designers om je opdrachten uit te voeren.

Je hebt

  • Tenminste een afgeronde IT opleiding/ certificering op MBO-4-niveau waarin Front-End Development een zware component is.
  • Kennis van CSS (SASS) en HTML-5 en Javascript en algemene kennis van bij “Gebruikte technieken en tools” genoemde tools en technieken
  • Analytisch vermogen, nauwkeurigheid en oplossingsgericht
  • Ervaring binnen een project / DevOps-team;
  • Goede klant- en team skills: samenwerken, communicatieve vaardigheden (lsd=luisteren, samenvatten, doorvragen);
  • Je bent: gedreven, pragmatisch en proactief

Achtergrond opdracht

De Junior Front-end Developer voor het onderhouden en uitbreiden van de online platforms, die bij SBB in beheer zijn.

SBB beschikt voor haar dienstverlening over een hybride informatielandschap met standaard componenten (MS-Dynamics) en maatwerkcomponenten (MijnSBB en modules). SBB bedient circa 250.000 leerbedrijven en 65 MBO-onderwijsinstellingen en heeft in MijnSBB ongeveer 850.000 gebruikers. De backend applicatie “Brein”, op basis van Dynamics 365, heeft ongeveer 700 gebruikers. Via verschillende portalen biedt SBB haar dienstverlening aan. We noemen dit de BPV en K&E-keten. Brein en MijnSBB draaien ‘ontkoppeld’ van elkaar. Bij een onverhoopte uitval van één van de applicaties is de andere applicatie nog steeds beschikbaar.

Deze opdracht betreft ‘het onderhouden en uitbreiden van functionaliteiten voor verschillende online platforms. De kandidaat treedt in deze opdracht op als schakel tussen Web / UX-design en de back-end Developers. Zij/hij werkt mee in het ontwikkelteam met focus op de front-end.

SBB is bezig met de implementatie van een Design System. Een bijdrage leveren aan het succes van dit Design System, waarin grafische elementen in herbruikbare webcomponenten beschikbaar zijn, is onderdeel van deze opdracht.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 17 mei 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support