Titel

Integratie Solution Architect

Organisatie

Algemeen

Onze klant heeft ongeveer 1000 medewerkers in dienst en is gevestigd in het hartje van Den Haag. Het kantoorpand staat nabij het Centraal Station en men stimuleert de medewerker dan ook om met de trein te komen. Het kantoorpand bestaat uit 17 verdiepingen en door het vriendelijke ontvangst van de receptie en de heerlijke koffiebar beneden, voelt het gelijk heel persoonlijk. Het kantoorpand is van alle gemakken voorzien zoals een eigen sportzaal met een fysiotherapeut en een waanzinnig goed bedrijfsrestaurant. De werkplekken zijn ruim en open met genoeg vergaderruimtes. De sfeer is transparant, vriendelijk, gemoedelijk en informeel, tegelijk altijd scherp op de juiste oplossing. Kortom, een inspirerende omgeving met collega’s die een groot aandeel kunnen hebben in je eigen succes!

Achtergrond opdracht

Integratie Solution Architect

Het applicatielandschap bij onze klant is volop in beweging en daarom wordt er hard gewerkt aan het nieuw op te zetten Competence Center Integratie. Zoek jij een innovatieve functie, waarin Agile gewerkt wordt en ben je op zoek naar een uitdagende, vaste baan waar een beroep gedaan wordt op je creatief denken, lees dan snel verder.


Jouw rol

De IT afdeling bestaat uit zo’n 90 medewerkers, die verdeeld zijn over 9 teams. De integratie Solution Architect komt in een team van 3 collega’s te werken en aangezien onze klant volop aan het innoveren is zijn we op zoek naar een hands-on medewerker, een echte bouwer. Samen met je collega’s van het nieuw op te zetten Competence Center Integratie (CCI) houd je overzicht en grip op de applicatie integraties. Je ontwerpt, bouwt en beheert interfaces, stelt ontwikkelstandaarden op en je maakt en beheert een integratieservice catalogus. Daarnaast begeleid je de verschillende ontwikkelteams en externe partners bij het maken van interfaces (al dan niet via integratielagen) tussen applicaties die intern of in de Cloud gehost worden. Naast het opstellen van standaarden behoort het daadwerkelijk realiseren van integratielagen, waarbij systeem-api’s gecombineerd worden tot experience-api’s en diverse interfaces, ook tot het takenpakket van het CCI.

Tevens neem je zitting in een nieuw Governance Board die toeziet op ontwikkeling en gebruik van interfaces door de ontwikkelteams. De ontwikkelteams kunnen uiteindelijk met jouw standaarden en ondersteuning zelf aan de slag om de juiste integraties te bouwen en te onderhouden.


Jouw profiel

Jij bent een specialist binnen jouw vakgebied en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Van nature ben jij iemand die mensen in beweging krijgt en gemakkelijk schakelt met verschillende stakeholders op strategisch, tactische en operationeel niveau. Het is belangrijk dat jij in staat bent om business belangen te begrijpen en te vertalen naar oplossingen op basis van architectuur principes. Daarnaast draai jij je hand niet om voor complexe IT vraagstukken en weet deze te structureren in hapklare brokken met mogelijke afhankelijkheden.


Dan biedt onze klant jou het volgende:

Een marktconform salaris, op basis van 36 uur per week;

Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering;

Persoonlijk opleidingsbudget (ze zien graag dat je je blijft ontwikkelen); 

Een cultuur die naast hard werken en veel ambitie, zeker ruimte laat voor een uitstekende bak koffie, de nodige ontspanning en een goede grap op zijn tijd.

Een omgeving die altijd open staat voor nieuwe, frisse ideeën en die blij is met out-of-the-box denken.

Een actieve en gezellige personeelsvereniging die nu ook veel online activiteiten organiseert.


Nb: Onze klant volgt de RIVM richtlijnen. Daarom wordt er volledig vanuit huis gewerkt. Alle medewerkers ontvangen de juiste faciliteiten om dat mogelijk te maken!


Op termijn voorziet onze klant een nieuwe balans in thuiswerken en virtueel (samen)werken. En werk je in de toekomst toch een dagje op kantoor? Dan kun je gebruik maken van faciliteiten zoals een in-house sportschool en fysiotherapeut en natuurlijk het top bedrijfsrestaurant.

              

Functie eisen

Ben jij de innoverende specialist met:


HBO of Academisch werk- en denkniveau met een (relevante) afgeronde opleiding;

Aantoonbare ervaring in de rol van Lead Engineer of Software Architect met applicatie en integratie focus;

Ervaring in het opzetten van architectuur en het bouwen van integratie oplossingen o.b.v. functionaliteit die zowel in de Cloud (Azure, AWS) als on premises gehost kunnen worden;

Kennis van de laatste ontwikkelingen in de markt m.b.t. Integratie patronen, producten en diensten die gebruikt worden;

Kennis van integraties in een complexe applicatie en infra omgeving.

Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 


die wij zoeken voor onze klant als hun nieuwe Integratie Solution Architect. Toch?!

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Architecture