Titel

Implementatie adviseur

Organisatie

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft als motto Nederland gezond en wel. Ongeveer 5000 ambtenaren van dit ministerie maken het overheidsbeleid op het terrein van de gezondheidszorg, de maatschappelijke zorg en sport. Zorg voor ouderen en jongeren en voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap.

Functie eisen

Kandidaat heeft minimaal HBO werk- en denkniveau

Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met subsidieprocessen


Wensen

Mate waarin de kandidaat aantoonbare ervaring heeft met Agile werken en DevOps

Mate van ervaring en/of affiniteit met de (Rijks)overheid

Achtergrond opdracht

Implementatieadviseur Subsidieplatform: De implementatie adviseur is de centrale functie die binnen DUS-I verantwoordelijk is voor het inregelen en configureren van bestaande ennieuwe subsidieregelingen in de informatiesystemen, met name in het nieuwe Subsidieplatform. Je bent hierin sparringpartner voor de business. Dat betekent dat de implementatie adviseur de schakel is tussen de uitvoeringscoördinatoren bij DUS-I en de informatiesystemen. De implementatie adviseur moet hierbij in staat zijn om de vertaalslag te maken van wet- en regelgeving en het gewenste proces naar de mogelijkheden van de informatiesystemen. 


Tevens vervult de implementatie adviseur een rol bij de beantwoording van vragen van DUS-I gebruikers ten aanzien van (de mogelijkheden en het gebruik van) de informatiesystemen en geeft workshops hierover. Naast het inregelen is de implementatie adviseur ook betrokken bij het testen van de nieuw ingeregelde subsidieregelingen. De implementatie adviseur werkt hierbij nauw samen met de functioneel beheerder. In de toekomst neemt de implementatie adviseur namens de DUS-I organisatie integrale verantwoordelijkheid voor het implementeren van regelingen op het Subsidieplatform. Momenteel vallen de functionele werkzaamheden van de implementatie adviseur onder de aansturing van de implementatiemanager.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 29 september 2022, voor 10.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support