Titel

ILS medewerker

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover.


Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt meestal c.a. 3 weken.

Functie eisen

  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring in configuratiebeheer binnen de (wapen) systeem logistiek, of met ILS werkzaamheden.
  • Kandidaat heeft minimaal MBO-4 werk- en denkniveau.


Wensen:

  • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring bij Defensie gerelateerde projecten.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring op MBO-4 niveau in de logistiek of Techniek. 
  • Kandidaat heeft bij voorkeur relevante werkervaring in ERP M&F.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal een MBO-4 diploma in de riching van logistieke systemen.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal een MBO-4 diploma in de riching van techniek


Achtergrond opdracht

Deze opdracht is voor Midlife Update (MLU) -CV90 infanteriegevechtsvoertuigen. Tijdens de MLU CV90 krijgt het voertuig een upgrade om voldoende gevechtskracht te behalen. De CV90 wordt tijdens het project voorzien van nieuwe wapentechnologie en C4I middelen (Command,Control,Communications,Computer and Information) Deze opdracht is voor het deelproject JIVC C4I-middelen inrichting en implementatie,daarbij geeft hij/zij advies aan de systeemmanager en projectleider op het gebied van systeemlogistiek. Meewerken aan artikelidentificatie voor het aanvragen van NAVO-voorraadnummers(NSN's), bijdragen aan projectmatige afvoer van materieel en het opstellen van benodigde documentatie zijn stuk voor stuk werkzaamheden die bij de opdracht behoren. 


Achtergrond opdracht:

Het deelproject MLU CV90-C4I waarin DMO/JIVC een eigen C2 domein zal realiseren in de CV90 zal in 2022 over gaan in de uitvoeringsfase. De medeweker ILS zal werkzaam zijn binnen het LAND-IT domein onder supervisie en met ondersteuning van de afdeling Integrated Logistic Support(ILS) binnen het expertisecentrum DMO/JIVC. Je bent als specialist op het systeemlogistiek gebied betrokken bij de gehele levenscyclus van verschillende militaire (beveiligde communicatie systemen) wapensystemen in de conceptfase, instandhoudingfase en afstotingsfase.Je ontvang je de benodigde gegevens vanuit het projectteam om je werkzaamheden uit te kunnen voeren. Hierbij zal je de geleverde data beoordelen op compleetheid en relevantie ten aan zien van het gewenste resultaat. Als uitvoerende ben je verantwoordelijk voor oplevering van de benodigde logistieke producten zoals; in-afvoer instructies, configuraties, detaillijsten, artikelstuklijsten en onderhoudsplannen. Je levert ondersteuning voor onderhoudsbeheersing en modificatie activiteiten binnen het project. Je geeft advies en zorgt voor de benodigde documentatie voor de gebruikers en onderhouders van de opgeleverde systemen en/of installaties. Hierbij dient rekening gehouden te worden met de eisen van de opdrachtgever en eindgebruikers.


Organisatorische context en cultuur:

JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd. 


Bijzonderheden / extra toelichting:

Voorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt.


Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de eindbeoordeling. 

Opdracht informatie

Toelichting standplaats:

Amersfoort, thuis werken bespreekbaar.


Tarief indicatie:

€70,50


Interesse?

Stuur ons zsm je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Deze vacature sluit bij het vinden van een geschikte kandidaat.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support