Titel

ICT Consultant

Organisatie

UWV te Amsterdam

Achtergrond opdracht

Opdrachtomschrijving:
UWV is op zoek naar een hands on ervaren Senior ICT Consultant op het gebied van infrastructuur die in staat is om diverse projecten inhoudelijk te faciliteren, schakelen en meedenken met technici bij het zoeken naar oplossingen. De functie valt binnen de afdeling ICT Services binnen het C-ICT domein. Binnen deze afdeling worden aantal cruciale ICT projecten uitgevoerd op het gebied van infrastructuur, migraties en applicatie uitrol. Voor de regievoering en aansturing alsmede de benodigde overall borging van de deze kennisgebieden, is de ICT Consultant de ‘linkin pin’ naar de programmamanager ICT. Voor deze programmamanager(s) zijn wij op zoek naar een consultant die hier eeninhoudelijke bijdrage gaat leveren.

Daarnaast dient de senior ICT Consultant zijn sporen hebben verdient in het vakgebied zelf als het gaat om de te gebruiken technieken en hands-on werkervaring op het gebied van migraties, hosting, infrastructuur (telefonie, Printing en kantoorautomatisering), software applicaties en koppelingen, opgedaan binnen grote complexe organisaties (ZBO) ten einde de juiste beslissingen te kunnen maken alsmede de inhoud te kunnen begrijpen.

Functie eisen

  • Minimaal 2 soortgelijke opdrachten met goed resultaat in een groot complexe omgeving met meer dan 3000 medewerkers.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare projectmanagementervaring in de afgelopen 10 jaar.
  • Minimaal 5 aantoonbare werkervaring met het ondersteunen van infrastructurele projecten en kennis van datacenter en firewall in de afgelopen 10 jaar.
  • Aantoonbare werkervaring met het ondersteunen van infrastructuele projecten zelfstandig uit te voeren
  • Minimaal 5 aantoonbare werkervaring met regievoering/besturing van een dienstenleverancier in de afgelopen 15 jaar.
  • Het CV moet volledig in het Nederlands zijn en maximaal 7 pagina's

Gerelateerde opdrachten

Voor Business Analysis & Process Management