Titel

IAM ontwerper/ontwikkelaar

Organisatie

Let op!

- De aangeboden kandidaat moet aantoonbaar voldoen aan de harde eisen. Dit moet ook duidelijk naar voren komen in het cv en een ingevulde antwoordformulier!


- Bij het uitvoeren van deze opdracht is een zware veiligheidsscreening van toepassing. Dit kan 8 tot 10 weken duren.

- Start is pas mogelijk na screening!

Achtergrond opdracht

De ontwerper/ontwikkelaar is belast met het in (multidisiplinair) teamverband uitwerken/ontwikkelen van bruikbare oplossingen voor het aansluiten van applicaties en systemen aan het identity en accessmanagement landschap van Defensie. De ontwerper/ontwikkelaar is creatief en denkt out-of-the box om zodoende te komen tot de best passende oplossing, rekening houdend met kaders zoals architectuur, beleid en beheersbaarheid. De Ontwerper toetst zijn werk regelmatig en staat daarbij open voor feedback. Daarnaast neemt de ontwerper/ontwikkelaar als onderdeel van het team verantwoordelijkheid voor de team-resultaten. De Ontwerper zal gevraagd en ongevraagd andere werkzaamheden oppakken om de team-resultaten te behalen. We zijn op zoek naar een medior c.q. senior IAM ontwerpers/ontwikkelaars.


Achtergrond opdracht

Het project IAM3.0 is gestart in juli 2018 en zal tot 2021 lopen. Binnen Defensie is in de afgelopen jaren een IAM infrastructuur gerealiseerd. Het project IAM3.0 heeft als opdracht het aansluiten van diverse applicaties/systemen op deze infrastructuur. Deze infrastructuur is gebaseerd op SailPoint IIQ. We vragen een allround IAM ontwerper/ontwikkelaar die in een team van specialisten samen de aansluiting van meerdere applicaties/systemen naar IAM gaat realiseren. Er wordt gewerkt op basis van de Agile Scrum principes, waarbij de ontwerper/ontwikkelaar onderdeel uitmaakt van een multi disiplinair team.


Functie eisen

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als ontwerper/ontwikkelaar binnen projecten
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met Agile
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het ontwerpen/ontwikkelen van IAM implementaties
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare kennis en ervaring met SailPoint IIQ

Opleiding / certificaat

  • Minimaal een HBO werk/denk niveau. HBO werk- en denkniveau, enerzijds door een afgeronde HBO opleiding of door minimaal drie jaar werk- en denkervaring op dit niveau. Dit dient te blijken uit het CV en zal tevens worden getoetst tijdens het toelichtend gesprek;     

Wensen

  • Bij voorkeur aantoonbare werkervaring met het ontwerpen/ontwikkelen van IAM implementaties  
  • Bij voorkeur aantoonbare kennis en ervaring met SailPoint IIQ 
  • Bij voorkeur aantoonbare kennis en ervaring met Agile 
  • Een afgeronde HBO opleiding

Gerelateerde opdrachten

Voor Software Development