Titel

HR Versnellers 3FTE

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.

Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

Als HR Versnellers heb je:

  • Recent een Hbo-opleiding afgerond binnen HR of heb je een afgeronde MBO 4 opleiding (liefst binnen HR)
  • Aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring op een HR afdeling. Hierbij kun je denken aan HR administratie of een rol als HR-officer / HR-coördinator.
  • Maar je hebt ook ambitie om verder te komen!
  • Je bent daadkrachtig en energiek, pakt zaken op, voert deze op de juiste manier uit en rondt deze ook af.
  • Je bent communicatief sterk, werkt gestructureerd en gaat integer om met vertrouwelijke informatie.
  • Je neemt zelf het initiatief, wacht zeker niet af en legt zelf je contacten. “Gewoon doen!” is een motto dat bij jou past!

Achtergrond opdracht

Ben jij zowel administratief als communicatief sterk? Houd je van administratieve processen, maar ook van de contacten met onze collega’s op de werkvloer?

Als HR Versneller heb je breed takenpakket. Je ondersteunt de managers op de vestiging optimaal bij de uitvoering van het HR-proces en bent tevens aanspreekpunt voor alle operationele HR-vraagstukken. Het is een zelfstandige functie, maar je deelt daarnaast informatie en signaleert wanneer er vertraging is in het HR-proces door niet uitgevoerde taken of inefficiëntie in het proces.

 

Een voorbeeld van je werkzaamheden is het organiseren van overleggen met de Arbodienst en het ondersteunen van de manager in dit proces.

Voor de HR zaken ben jij dus de spil op de vestiging!

Als HR Versneller werk je primair voor het management op de vestiging, maar maak je hiërarchisch onderdeel uit van HR en een landelijk team van 10 HR Versnellers. Je werkt hierin nauw samen met de HR Business Partners en de HR Adviesdesk.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 10 augustus 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor HR