Titel

HR Business Partner​​​​​​​ a.i.

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.

Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal).


Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

- Tariefindexatie is niet toegestaan

Functie eisen

  • Kandidaat dient de Nederlandse taal machtig te zijn in woord en geschrift, een aanbieding op deze aanvraag is hierbij een akkoordverklaring
  • Kandidaat heeft minimaal een aantoonbare afgeronde hbo/wo opleiding richting HR
  • Kandidaat heeft minimaal 9 jaar aantoonbare relevante werkervaring

Achtergrond opdracht

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

De energietransitie komt met uitdagingen. Als Stedin moeten we continu meebewegen met ontwikkelingen in de maatschappij, politiek en samenleving. Daar willen we de beste mensen voor binnenhalen én binnenhouden. HR gaat daarbij helpen. Onze ambitie: een optimale experience bij kandidaten, in- en externe medewerkers en leidinggevenden. Waar data de route bepaalt van innovatieve optimale klantenbeleving.

 

Het team van HR Business Partners levert een cruciale bijdrage aan business-targets en begeleidt organisatievraagstukken en -veranderingen als ‘people‘ change expert. Maatschappelijke en interne ontwikkelingen vertalen ze door naar het People plan, waarbij de cultuur, organisatieontwikkeling en inzet van HR-instrumentarium wordt meegenomen. Het resultaat: tevreden medewerkers, een kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting, prestatiemanagement, productiviteit, gezondheid en welzijn. Het team coacht, daagt uit en adviseert het senior management op alle HR onderwerpen en realiseert een optimale people experience.

 

Als HR Business Partner ben je eigenaar van de strategische HR-agenda van verschillende afdelingen binnen Stedin. Je implementeer interventies en ontwikkelt ze verder. Je vertaalt de strategie naar cultuur, organisatieontwikkeling en het HR instrumentarium. Het MT vaart blind op jouw strategische en tactische advies. Je participeert in multidisciplinaire teams en leidt of participeert in strategische projecten. Bij grote organisatieveranderingen ben je strategisch sparring-partner, coach en soms projectleider. Intern werk je intensief samen met de HR collega’s op het optimale resultaat te bereiken. Tevens jaag je teamontwikkeling aan en manage je externe partijen. Het management voorzie je van door data bewezen analyses en informatie voor de business. Kortom, genoeg te doen!

 

 

Jouw sterke punten. Worden wij blij van.

 Je bent een HR business partner met een track record in het vertegenwoordigen van de people agenda. Je overziet de dagelijkse business, maar verliest daarbij de lange termijn nooit uit het oog. Je begrijpt de uitdagingen van de business als geen ander en weet daar vanuit HR de juiste oplossingen voor te vinden. Je implementeert makkelijk nieuwe ontwikkelingen of beleid. Daarin neem je de business mee, creëert draagvlak en overtuigt. Je gelooft in data, zet deze strategisch in. En je voelt naadloos aan welke interventie op welk moment het meeste effect heeft.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 30 juni 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor HR