Titel

HR Adviseur

Organisatie

Shared Service Center DJI

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een relevante richting
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als HR-adviseur


Achtergrond opdracht

Voor de penitentiaire inrichting Alphen aan den Rijn en de Justitiele ICT Organisatie zijn we op zoek naar 2 HR-adviseurs.

 

JIO – 1 positie 32-36 uur, locatie: Gouda en Den Haag

PI Alphen – 1 positie 32-36 uur, locatie: Alphen aan den Rijn.

 

Wat heeft de klant nodig als het gaat om HR? Hoe help ik mijn klant bij vragen rondom het verlagen van het verzuim? En hoe ondersteun ik mijn klant met de overgang naar het hybride werken. Dit zijn vragen die jij je als HR-adviseur SSC DJI stelt.

 

Het Shared Service Center DJI ondersteunt overheidsorganisaties zoals Dienst Justitiële Inrichting (DJI), Immigratie en Naturalisatie Dienst, Nederlands Forensisch Instituut en Justis in hun bedrijfsvoering. We zijn een full service organisatie met diensten op het gebied van inkoop, financiën, HRM, facilitair en project- & programmamanagement. Met meer dan 15 jaar ervaring kennen we de markt en zijn we een betrouwbare en deskundige partner. Onze missie: “Zorgen dat onze klanten hun werk kunnen doen”. Dit doen we door mee te denken met de klant en altijd te zoeken naar mogelijkheden om te groeien, te ontwikkelen en te innoveren. Zo maken wij het belangrijke werk van onze klanten mogelijk.

 

Als HR-adviseur kun je je goed vinden in bovenstaande missie! Je werkt voor het SSC DJI. Samen met collega (coördinerend) HR-adviseurs zorg je voor een adequate uitvoering van de HR-werkzaamheden. Je bent gesprekspartner voor vestigingsdirecteuren, afdelingshoofden en teamleiders op het gebied van HR gerelateerde onderwerpen, zoals de gesprekscyclus, rechtspositie, werving & selectie, arbeidsvoorwaarden en opleiding & ontwikkeling. Daarnaast werk je nauw samen met de 2e lijns HRexpertise. Bijvoorbeeld adviseurs re-integratie in geval van langdurig verzuim en adviseurs mobiliteit bij loopbaanvragen.

 

In je werk schakel je makkelijk van operationele naar tactisch-strategische onderwerpen. Het ene moment adviseer je leidinggevenden over functioneren, bezetting en verzuim en het volgende moment houd je je bezig met HR brede projecten zoals leiderschapsontwikkeling of het strategisch personeelsplan. Je weet daarbij een goede afweging te maken tussen jouw eigen taken en de HR-taken die onder integraal management vallen, al vormen operationele taken op dit moment echt nog een wezenlijk onderdeel van je functie. We maken daarin stappen door verdere digitalisering en automatisering van processen en verwachten dat je daarin mee kan groeien en ontwikkelen.

 

Jij weet zelfstandig je weg te vinden binnen SSC DJI en je werk te doen, maar je weet ook samen te werken en afstemming te zoeken met collega HR Adviseurs en relevante partijen. Dat vraagt om een proactieve houding, klantgerichtheid, omgevingsbewustzijn en een goed ontwikkelt analytisch vermogen.

 


Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 17 mei 2022, voor 17:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Indeling schaal 11 maximaal €84 per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor HR