Titel

GIS expert Asset Data

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.


Functie eisen

Kandidaat dient de Nederlandse taal machtig te zijn in woord en geschrift

Kandidaat heeft minimaal een aantoonbare afgeronde hbo opleiding in een technische richting.

Kandidaat heeft minimaal 6 jaar aantoonbare werkervaring als Senior GIS Operator.

Kandidaat is in het bezit van de volgende certificaten: VCA-VOL

Kandidaat heeft aantoonbare ervaring systeemkennis van: Smallworld en Uitgebreide GIS kennis

Achtergrond opdracht

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s. Huizen en wijken gaan van het gas af. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Dit betekend dat o.a. dat gis-data voor ons steeds belangrijker wordt om de belasting op onze netten te voorspelen, onze netten te beheren en uit te breiden.


Ons gis systeem heeft daarin in een centrale rol en is er sterk de behoefte aan een digital-twin van ons netwerk. Om dat te bereiken zijn wij gestart met grote verandertrajecten. Daarbij moet je denken aan nieuwe Gis voor elektra en Mobile Gis voor de buitendienst. Deze trajecten brengen grote veranderingen met zich mee voor de onze processen. Zo gaan we bijv straks ontwerpen in GIS en gaan we van een revisie tekenaar naar contoleur.


De GIS expert ontwikkeld de medewerkers binnen deze organisatie opdat zij hun (nieuwe)tools op de juiste manier inzetten. Als GIS expert ben je de inhoudelijke vraagbaak van Asset Data. Je vormt hiermee een cruciale schakel tussen de teamleiders en GIS operators over de inhoudelijke as. Als GIS expert heb je een coachende rol richting de GIS operators en een adviserende rol richting het MT van Asset Data. Je omarmt de doelstelling van Asset Data: “een hogere datakwaliteit te realiseren tegen lagere kosten”

Natuurlijk blijven ook oude processen in tact waar ook jou expertise zeer welkom is daarbij werk je nauw samen met de Coördinator Asset Data regio overschrijdend om deze plannen tot implementatie te brengen waarin jij het inhoudelijke deel voor je rekening neemt.


Je bent in staat om sturing te geven aan weerstand en weet hierin je toehoorders te enthousiasmeren en resultaat te behalen binnen het verandertraject. Je stuurt hierbij sterk op resultaat en stuurt interne en externe partijen aan om dit voor elkaar te krijgen. Je identificeert hierbij knelpunten en geeft hieraan opvolging. Je hebt het vermogen en inzicht om op afstand en overstijgend te kijken naar de projecten die je aanstuurt. Je stuurt je project op GOKIT (Geld, Organisatie, Kwaliteit, Informatie en Tijd).

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 30 september 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Max tarief bedraagt € 65,- all-in ex BTW.


Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal).


Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

- Tariefindexatie is niet toegestaan

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek