Titel

Functioneel ontwerper/scrummaster

Organisatie

Belasting te Apeldoorn

Functie eisen

Minimaal 5 jaar Aantoonbare, recente kennis en ervaring van functioneel ontwerp in een Agile-omgeving


Wensen:


Stressbestendig

EnergiekProactief

Analytisch

Samenwerkingsgericht

Leergierig/nieuwsgierig

Communicatief vaardig

Flexibel

Opbouwend kritisch

Nederlandstalig

Delegeren (scrummasterschap betekent niet per definitie alles zelf doen maar ook de teamleden aansporen om bepaalde scrum-taken op te pakken)


UML

Usecases

Userstories

WebservicesXSD/XML

Gegevensmodellering

Service Oriented Ontwerpen

ConfluenceJira

SAFe

Scrum


Kennis/ervaring van SplunkDe afdeling wil gaan werken met Specification Pipeline, dus kennis van en/of ervaring met Design Thinking en Specification by Example iseen grote plusIndien nodig mee kunnen testen in het scrumteam om sprintdoelen te halen is een pré

Achtergrond opdracht

Voor IBS Omzetbelasting zijn we op zoek naar een flexibele ontwerper die zowel kennis en kunde heeft op het gebied van Functioneel ontwerp als op het gebied van Proces Ontwerp. De opdracht heeft oa. betrekking op "EU btw e-Commerce" tbv Europese wetgeving, de zo genaamde OneStopShop. Wat verwachten we van een ontwerper? Het opstellen en onderhouden van van oa use-cases waarmee het scrumteam aan de slag kan alsmede, indien nodig, het opstellen en onderhouden van ontwerpproducten op het gebied van proces- en organisatie-inrichting binnen de architectuur-kaders. Dat je een verbindende schakel tussen procesontwerp (business) en de IT bent . De werkzaamheden kunnen bestaan oa uit: het opstellen van requirements-, business- en informatie-analyses, het ontwerpen van logische proces- en gegevensmodellen, het uitwerken (ontwerpen en beschrijven van de oplossing) van features, userstories en use-cases zodat ze bruikbaar zijn voor het ontwikkelteam. Daarnaast draag je bij aan het correct interpreteren van jouw product tijdens realisatie en implementatie. In sprints van 2 weken wordt nauw samengewerkt met de productowner aan nieuwe functionaliteit.Team Atlas is ook verantwoordelijk voor onderhoud en beheer op een aantal bestaande applicatie.Daarnaast zouden we graag zien dat deze ontwerper ook de scrummaster wordt voor team Atlas.Het huidige team bestaat uit 2 testers, 3 Java-developers en een productowner.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 16 mei 2022, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement