Titel

Functioneel beheerder

Organisatie

Het CJIB is een relatief jonge en ambitieuze uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, en is gevestigd te Leeuwarden. Met ruim 1000 medewerkers, is het CJIB hét inning- en incassogezicht van de overheid. Het CJIB is bij de meeste Nederlanders bekend als verwerker van de verkeersboetes. Minder bekend is dat het CJIB ook de coördinatie van strafrechtelijke beslissingen voor zijn rekening neemt. Het CJIB zorgt daarbij voor grip en zicht op strafrechtelijke beslissingen, waardoor sturing en bijsturing op de tenuitvoerlegging kan plaatsvinden.

Functie eisen

 • Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift
 • HBO werk- en denkniveau
 • Relevante opleidingen of bereidt deze te behalen


Wensen

 • Informatie management;
 • Affiniteit met digitale oplossingen;
 • Agile gerelateerde opleidingen


Competenties

 • Proactief;
 • Ondernemend;
 • Communicatief
 • Energieke persoonlijkheid die de verbinding kan leggen tussen de business en ICT realisatie;
 • Oplossings/resultaatgericht

Achtergrond opdracht

Dit betreft een Deta vast functie dit betekent dat je naar 1 jaar in dienst zult treden bij de eindklant.


Als funcioneel beheerder zorg jij ervoor dat de specifieke wensen vanuit de gebruikersorganisatie ophaalt en duidelijk geformuleerd worden. Op basis van de verzamelde informatie werk je procesverbeteringen uit en beschrijf je userstory’s en requirements, zowel functioneel als non-functioneel. Je komt tot een gedragen planning met jouw collega functioneel beheerders en/of product owners en het Dev/Ops team. Ook begeleid je de organisatie bij de implementatie van de (functionele) wijzigingen, voer je waar nodig (acceptatie)testactiviteiten uit en tref je de voorbereidingen voor het beheer ervan. Binnen de opdracht is er ruimte om jezelf verder te ontwikkelen richting rollen als product owner, agile analist of te specialiseren in de functie van functioneel beheerder.


Achtergrond opdracht

De afgelopen jaren is het volledige Outputmanagementlandschap van het CJIB vernieuwd. Daarnaast is een systeem voor "zaakafhandeling" geimplementeerd. Hiermee zijn de processen die worden ondersteund opnieuw vormgegeven. De komende periode zullen nieuwe zaakstromen worden aangesloten en daarnaast is sprake van doorontwikkeling van deze systemen. Verder zal het Document Management Systeem De functie maakt deel uit van de afdeling bedrijfscontinuïteit & Ontwikkeling specifiek voor Dienstverlening, hier komt alle dienstverlening aan burgers en bedrijven samen en deze opdracht richt zich op alle interactie in het outputmanagement landschap.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 20 januari 2022, voor 10.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support