Titel

Functioneel beheerder

Organisatie

Onderwijs & Wetenschap

Achtergrond opdracht

Bij Interne Automatisering (IA) van Onze klant streven wij ernaar de informatievoorziening beter te laten aansluiten bij de vraag uit de organisatie. Mede daarom gaan wij het functioneel beheer verder professionaliseren. Hierin willen wij zoveel mogelijk op BiSL aansluiten. Op het uitvoerende niveau werken wij tot nu toe bij enkele systemen met key users, die afhankelijk van het systeem een aantal taken uitvoeren in samenwerking met functioneel beheer IA. Dit willen wij voor de overige systemen (totaal zo’n 35) op dezelfde basis gaan inrichten. Voor het richtinggevend niveau is een halfjaar geleden een informatiemanager benoemd. Op het sturend niveau opereren het Teamhoofd IA en de Servicemanager IA.

Voordat tot implementatie wordt overgegaan is er behoeft om bovenstaande aanpak voor te leggen aan een expert met het doel om een advies t.a.v. aanpak en implementatie te ontvangen. Er kan hier eventueel een vervolgopdracht uit voortkomen, waarin de expert wordt gevraagd de implementatie te begeleiden.
 

Functie eisen

  • Academisch/HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 8 jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring met BiSL, bij voorkeur BiSL advanced gecertificeerd.
  • Ruime kennis en ervaring met het vakgebied Informatiemanagement.
  • Vaardigheid in het analyseren van de bestaande informatievoorziening en in het adviseren omtrent aanpassingen en/of verbeteringen.

Opdracht informatie

Start: 01-11-2018
Duur: 2 weken
Inzet: 2 dagen per week, in totaal 4 dagen
Locatie: Utrecht

Geïntereseerd? Stuur je recente CV + motivatie op, samen met je beschikbaarheid/geplande vakantie en uurtarief excl. BTW voor 18 Oktober  12:00.

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support