Titel

Firewall Specialist

Organisatie

DICTU levert ICT en digitale diensten voor Ministerie EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatie doelen van haar opdracht gevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.Meer informatie vindt u op https://www.dictu.nl

Functie eisen

 • Minimaal 2 jaar aantoonbaar recente ervaring met netwerk, zowel routing en switching
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare recente ervaring met Checkpoint firewall
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare recente ervaring met integratie tussen SDN-oplossingen en geautomatiseerde cloud beveiliging, geef in het CV aan met welke producten.
 • CCSA
 • Je beheerst de Engelse taal (mondeling en schriftelijk)


 Wensen: • Je hebt ervaring met Agile werken. Je kunt kennis delen met anderen en vindt het leuk om dit te doen
 • Aantoonbare recente ervaring met koppeling tussen Checkpoint en CloudGuard.
 • CCSE certificering


 Competenties: • Je toont initiatief en gaat zelf op onderzoek uit.Dat betekent dus dat je de telefoon pakt in plaats van een berichtje te sturen.
 • Je bent om staat om zelfstandig je werkzaamheden te verrichten waarbij je wel. dagelijks afstemt met je collega’s over je werkzaamheden en vorderingenJe streeft graag samen met je team naar een doel. Waar je dan ook honderd procent voor gaat.
 • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden, straalt enthousiasme uit en houdt van een goede sfeer.
 • Je hebt een positieve uitstraling én leert graag nieuwe mensen kennen.
 • Je denkt in oplossingen, weet van aanpakken en neemt altijd je verantwoordelijkheid.
 • Vaardigheid in het signaleren en analyseren van ontwikkelingen en problemen.
 • Je vindt het leuk om voor de overheid te werken!

Achtergrond opdracht

Ben jij die proactieve Firewall Specialist met kennis van Checkpoint die passie heeft voor zijn vak? Reageer dan vandaag nog! In deze functie heb je een adviserende en uitvoerende rol binnen het team op het gebied van verbeteringen, life cycle management en houd jij je bezig met klantprojecten en interne projecten. Technisch ben jij één van de aanspreekpunten van het team en weet jij het team verder te helpen naar een hoger niveau. Ook ben je verantwoordelijk voor de instandhouding en de beschikbaarheid van de firewall infrastructuur, daarbij ligt de nadruk op Checkpoint, we vragen een ruime kennis en ervaring op dat gebied zodat je ook collega's van ons team kunt bijstaan. Daarbij hebben wij een belangrijke wens dat je ook goed thuis bent in identity awareness (CloudGuard). Je voert je impactanalyses uit en voer je verbeteringen door. Ook draai je consignatie diensten. Je komt te werken in een high end omgeving binnen een team. De harde eisen zijn lager gesteld dan wij eigen willen, om het mogelijk maken om kandidaten zonder bijv. CCSE certificering toch aan te kunnen bieden. Ook het aantal jaren ervaring is lager dan wij oorspronkelij voor ogen hadden, maar goede kennis en vervaring is vooral voor Check Point nog steeds van belang. Vermeld juist daarom in de CV's goede wat je exact met Checkpoint hebt gedaan, met welke versies etc. Achtergrond opdracht:Het team Netwerk Security, waarin jij terecht komt, is één van de zelfsturende teams binnen het NAAS (Netwok As A Service) team. Het team is verantwoordelijk voor de firewall infrastructuur, zowel binnen de kantoor- als productieomgeving alsmede het beheer van OOB (Out of Band) netwerk. Het team werkt Agile met ca 11 specialisten, een product owner en een scrum master. Op dit moment werkt iedereen vanuit huis, de verwachting is dat er binnenkort hybride zal worden gewerkt in een combinatie van thuis en op kantoor in Den Haag. Op dit moment werkt DICTU thuis als het kan en op kantoor als het nodig is. De verwachting is dat we op korte termijn naar 1-2 dagen kantoor per week gaan. De 3 wekelijkse sprintwissel is in Den Haag of Zwolle (2 om 1)

Je zult naast de consignatiediensten (ca 1x per 7 weken) mogelijk ook ca 1 dag per week worden ingezet op onze zogeheten Eerste Hulp Bij Incidenten, daarbij handel je changes en incidenten af die niet door onze 2e lijns collega's (ander team binnen NaaS) kunnen worden afgehandeld.

Opdracht informatie

Interesse?Stuur ons dan uiterlijk 24 mei 2022, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW. Let op: op deze aanvraag kunnen helaas geen zzp'ers worden aangeboden

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support