Titel

Ervaren Financial Controller Operations

Organisatie

De opdrachtgever is een netwerkbedrijf voor energie. In Nederland en Noord-Duitsland beheren en onderhouden ze de infrastructuur voor grootschalig transport en opslag van gas. Nu is dat nog vooral aardgas. Dit zal met de energietransitie steeds verder verschuiven naar groen gas en waterstof. Daarnaast werken ze mee aan de aanleg en het beheer van netwerken voor warmte en CO₂. Zij zorgen als 100% staatsdeelneming ervoor dat dit deel van de energievoorziening veilig, ongestoord en zo duurzaam mogelijk gebeurt. Zodat iedereen altijd over energie kan beschikken.


Het betreft een inzet van maximaal 1680 uur per jaar. 


Bring Your Own Device (BYO): Er dient een zakelijke mobiele telefoon beschikbaar te worden gesteld door Dienstverlener dan wel dient tijdelijk personeel hier zelf over te beschikken. Het uitgangspunt voor tijdelijk personeel is dat zij over een standaard werkplek (‘thin cliënt’) kunnen beschikken, tenzij de lijnmanager beslist dat tijdelijk personeel zijn/haar eigen hardware/laptop dient te gebruiken. De gebruikskosten zijn nadrukkelijk niet declarabel en derhalve voor rekening van de Dienstverlener dan wel tijdelijk personeel.

Functie eisen

Je bent gedreven om resultaten te halen en bent nieuwsgierig naar de gehele breedte van de business van jouw aandachtsgebied. Als persoon ben je te omschrijven als klantgericht, resultaatgericht, analytisch sterk en je kunt goed samenwerken. Je staat sterk in je schoenen en hebt een sterke ontwikkeldrang. Je beschikt over de mindset dat het altijd beter kan.

 

Qua achtergrond:

  • Heb je minimaal een hbo financiële opleiding afgerond
  • Heb je affiniteit met een technische werkomgeving
  • Heb je affiniteit met moderne IT middelen
  • Heb je meer dan gemiddelde kennis van zowel Microsoft Excel en Power BI
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord & geschrift.

Achtergrond opdracht

Als Financial Controller maak je deel uit van het team Reporting & Analyse (R&A). Je bent verantwoordelijk de financieel-economische processen ten behoeve van de unit Operations. Je hebt een belangrijke taak in het beheersen van de interne bedrijfsprocessen, o.a. door het uitvoeren van interne controles en het adviseren over verbetering van deze bedrijfsprocessen. De focus ligt op beheersing van interne bedrijfsprocessen, ketenintegratie en een efficiënte manier uitvoeren van de bedrijfsactiviteiten. Je rapporteert aan de Business Services Manager (FCB). 

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 22 augustus 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht