Titel

Equipment Engineer Silicone Products

Organisatie

Hightech manufacturer of printers.

Achtergrond opdracht

Binnen Canon Production Printing is sprake van een veelzijdige productieomgeving. Om nieuwe markten en klanten te bedienen met innovatieve printtechnologieën, zijn nieuwe productielijnen in aanbouw. Om bestaande markten en klanten optimaal te blijven bedienen worden bestaande productielijnen gemodificeerd. Onze productielijnen kennen een veelheid aan processen zoals receptuur aanmaken, mechanisch bewerken, oppervlakte behandelen en verpakken. Om aan de zeer nauwe productspecificaties te voldoen worden veel customized equipments ingezet. De besturing vindt voornamelijk plaats op basis van PLC/SCADA en PC applicaties zoals NI-Labview Software. Voor de bestaande Siliconen Banden fabriek zijn we op zoek naar een:


Equipment Engineer industriele automatisering


die zich enerzijds gaat richten op de executie van het Fit For Future programma waar we verbeteringen doorvoeren t.b.v. continuïteit, HSE en P&L improvement. En anderzijds op ondersteuning van onze maintenance afdeling in geval van complexe storingen.


Aangezien het een brede opdracht betreft, vraagt dit naast kennis van besturing (hard en software), ook kennis van mechanical engineering, safety engineering, project management en productieprocessen in brede zin. Kortom: een mooie uitdaging voor een besturingsengineer die zich verder wil verbreden. Je werkt graag in teamverband, maar trekt vooral ook zelfstandig je projecten.


In deze rol stem je intensief af met de interne klantorganisatie (Production, Quality en Maintenance), inkoop, facilitaire dienst en externe leveranciers om effectief tot een gedegen resultaat te komen.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding in de richting van Elektrotechniek / Industriële automatisering / Besturingstechniek of een relevante rol binnen engineering waar ervaring is opgedaan met het leiden van (deel)projecten
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een industriele (project) omgeving met multidisciplinaire teams
  • Ervaring in het ontwerpen, programmeren en in bedrijf stellen van PLC/SCADA projecten
  • Kennis van Labview besturingsapplicaties en/of PC besturingen is een pré
  • Kennis van machine-richtlijnen met als zwaartepunt de elektrische installatie en besturing

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 9 maart 2021, voor 18.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Duur: 6 tot 12 maanden

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Software Development