Titel

Equipment Engineer Mechatronica

Organisatie

High Tech

Achtergrond opdracht

De afdeling Equipment Engineering is verantwoordelijk voor het ontwerp, implementatie en beheer van equipment. Op deze afdeling werken zo’n 40 medewerkers.
Binnen deze afdeling zijn wij op zoek naar een Equipment Engineer Mechatronica (3 FTE)
Doel
Realisatie van nieuwe equipments en verbeteringen aan bestaande installaties in sterke interactie met operationele productielijnen, die zich grotendeels in een cleanroom omgeving bevinden.
De productielijnen kennen een veelheid van processen, zoals micro-positioneren, conditioneren, lijmen/curen, (fijn)mechanisch bewerken, geautomatiseerde parthandling, assembleren, meten/testen.
De procesbesturing vindt voornamelijk plaats op Industriële PC-platforms en in mindere mate met PLC’s.
Werkzaamheden

  • Je ondersteunt de (senior) Project Lead Engineers met de realisatie van het lopende projectenprogramma, en beheert als Lead Engineer zelfstandig je deelprojecten.
  • Je bent verantwoordelijk voor de end-to-end equipment realisatie proces van klantadvies, analyse, projectorganisatie, realisatie, overdracht, archivering tot borging in onderhoudsfase.
  • Je stemt intensief af met je klantorganisatie (m.n. Production , Quality en Maintenance Engineers), Inkoop, externe leveranciers, productie- en onderhoudsorganisatie en facilitaire dienst om effectief te komen tot een gedragen resultaat.

Functie eisen

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Afgeronde HBO opleiding Mechatronica, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in industriële (project)omgeving met multidisciplinaire ontwerpteams, of in een relevante rol binnen engineering, waar je (deel)projecten hebt geleid.
  • Je bent klant- en resultaatgericht. Je denkt mee over oplossingen en mogelijkheden, en houdt steeds het overzicht over al je werkzaamheden
  • Je hebt een hands on mentaliteit, bent sterk in organiseren en samenwerken met veel verschillende partijen, en bent voor anderen inspirerend, motiverend en overtuigend
  • Ook ben je flexibel en pas je je gemakkelijk aan in een veranderende omgeving
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels, in woord en geschrift
  • Gerechtigd om in Nederland te werken en kan, indien gevraagd, een Verklaring omtrent het Gedrag overleggen

Opdracht informatie

Het betreft een opdracht waarbij er uitzicht geboden kan worden op een vaste aanstelling binnen de organisatie, bij gebleken geschiktheid. Het heeft de voorkeur om iemand na 12 maanden te kunnen overnemen naar een dienstverband bij de organisatie. Dit is dus geen must/harde eis!
ZZP'ers mogen op deze aanvraag niet worden aangeboden.

Heeft u een geschikte kandidaat? Graag ontvangen wij uiterlijk 28 november 12 uur, maar liever asap een passend CV + motivatie, samen met de beschikbaarheid/geplande vakanties en het uurtarief excl. BTW.