Titel

Equipment Engineer Ink

Organisatie

Hightech manufacturer of printers.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding in de richting van Elektrotechniek/Industriële automatisering/Besturingstechniek
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een industriele (project) omgeving met multidisciplinaire ontwerpteams
  • Een relevante rol binnen engineering waar ervaring is opgedaan met het leiden van (deel)projecten is ook een optie
  • Ervaring in het ontwerpen, programmeren en in bedrijf stellen van PLC/SCADA projecten
  • Kennis van Siemens S7 PLC en WinCC Scada. Kennis van PCS7 is een pré
  • Kennis van machine-richtlijnen met als zwaartepunt de elektrische installatie en besturing

Achtergrond opdracht

Binnen de veranderende wereld van printen werken verschillende teams binnen RD en Manufacturing op dit moment aan vernieuwende en innovatieve printtechnologien om nieuwe markten en klanten te bedienen. Onze bestaande en in aanbouw zijnde inkt productielijnen kennen een veelheid van processen, zoals, doseren, mengen, verwarmen, meten, afvullen, labelen, en verpakken. De besturing vindt voornamelijk plaats op basis van PLC/SCADA en PCS7 met voornamelijk Siemens gerelateerde producten. Voor de bestaande Toner Pearls inkt fabriek zijn we op zoek naar een


Equipment Engineer controlling


die zich enerzijds gaat richten op de executie van het Fit For Future programma waar we verbeteringen doorvoeren tbv continuiteit, HSE en improvement. En anderzijds op ondersteuning van onze maintenance afdeling in geval van complexe storingen.


Aangezien deze persoon het eerste aanspreekpunt van equipment engineering is binnen de Toner Pearls fabriek betreft het een brede opdracht. Dit vraagt naast kennis van besturing ook kennis en interesse in project management en productieprocessen in brede zin. Kortom: een mooie uitdaging voor een besturingsengineer die zich verder wil verbreden.


In deze rol stem je intensief af met je klantorganisatie (m.n. Productie, Quality en Maintenance Engineers), inkoop, externe leveranciers, productie- en onderhoudsorganisatie en facilitaire dienst om effectief tot een gedegen resutaat te komen. 

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 9 maart 2021, voor 18.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Duur: 6 tot 12 maanden

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Software Development