Titel

Engineer Gas

Organisatie

Het bedrijf verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

Functie eisen

Met jouw energie blink je uit als Engineer. Jij kenmerkt je als ‘puzzelaar’ en daarnaast is samenwerken key in deze functie. Techniek is jouw passie, waarmee jij over de juiste drive beschikt om grote technische projecten vorm te geven. Je krijgt energie van organiseren en coördineren. En in hectische omstandigheden weet je het overzicht te bewaken.


Ook ben je de persoon met:

  • HBO werk- en denkniveau en een technische opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Energietechniek, Civiele Techniek of vergelijkbare opleidingen;
  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring in het ontwerp en de werkvoorbereiding van multidisciplinaire en complexe projecten;
  • Adviesvaardigheid en resultaatgerichtheid om de werkzaamheden tot succesvolle uitvoering voor te bereiden.

Achtergrond opdracht

Gas gaat toch verdwijnen? Dat klopt, maar zover is het nog niet. Er liggen enorm veel leidingen in en om Amsterdam. Deze zijn toe aan vervanging of moeten worden verwijderd. Dit zijn complexe projecten! Als Engineer Gas bij de opdrachtgever is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat dit op de best mogelijke manier wordt uitgevoerd. Kom jij één van de twee teams versterken?


Jouw energie

Als Engineer ben jij technisch verantwoordelijk voor het volledig en tijdig voorbereiden van de projecten. Denk hierbij aan afstemming met de stakeholders (collega’s uit jouw team, andere afdelingen, klanten en aannemers) om vervolgens te zorgen voor een uitvoerbaar plan. Jouw doel is om ervoor te zorgen dat de projecten uitgevoerd worden en dit tegen zo laag mogelijk maatschappelijke kosten en altijd met oog voor veiligheid. Hiermee zorg jij ervoor dat ons leidingwerk de benodigde jaren weer door kan.


Zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen:

  • Tracé bepalen, tekeningen en het ontwerp maken;
  • Aanvragen van vergunningen en andere benodigde stukken. Je bent tevens verantwoordelijk dat deze tijdig worden aangeleverd;
  • Financiële voor- en nacalculaties verzorgen en je evalueert de gemaakte kosten en uitgevoerde werkzaamheden van de afgerond projecten;
  • Overleggen met uitvoerders, aannemers, collega’s, gemeenten en projectontwikkelaars.


Jouw werkgever

Binnen deze functie versterk jij de 3.000 collega’s bij deze opdrachtgever. Met elkaar leiden zij de dagelijkse distributie van gas en elektra over onze netten in goede banen.


Je werkt in één van de twee projectteams Gas Amsterdam van de afdeling GV/RN van de opdrachtgever. Deze afdeling zorgt voor het aansluiten van grote klanten en de uitbreiding van het net. Op het gebied van Gas gaat het voornamelijk om het vervangen of verwijderen van het bestaande net.


Het projectteam waarin je komt te werken bestaat uit ongeveer 20 collega’s. Het team bestaat uit Uitvoerders, Engineers, Projectcoördinatoren en Projectmanagers met wie jij samenwerkt om de projecten te realiseren. Je rapporteert aan de Projectmanager. En waar werken jullie dan aan? Bijvoorbeeld het ontwerpen van tracés voor de herinrichting van complete wijken en het vervangen van de gietijzeren leidingen voor kunststofleidingen (door de hele stad).


Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom. 

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 30 augustus 2021, voor 14.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig