Titel

Engineer Elektrotechniek Onderhoud

Organisatie

De opdrachtgever is een netwerkbedrijf voor energie. In Nederland en Noord-Duitsland beheren en onderhouden ze de infrastructuur voor grootschalig transport en opslag van gas. Nu is dat nog vooral aardgas. Dit zal met de energietransitie steeds verder verschuiven naar groen gas en waterstof. Daarnaast werken ze mee aan de aanleg en het beheer van netwerken voor warmte en CO₂. Zij zorgen als 100% staatsdeelneming ervoor dat dit deel van de energievoorziening veilig, ongestoord en zo duurzaam mogelijk gebeurt. Zodat iedereen altijd over energie kan beschikken.


Over de afdeling:

Vanaf dag één ben je onderdeel van de afdeling OTEI, het Competence Centre Techniek verantwoordelijk voor de dienstverlening op de vakgebieden Instrumentatie, Elektro en Procesbesturing voor installaties. Vanuit deze afdeling word je ingezet bij diverse projecten. In de functie heb je veel vrijheid als engineer en is er altijd een vakgenoot met wie je kunt sparren.

 

De afdeling OTEI kent een groot aantal expertisegebieden (o.a. Hoog- en laagspanning, Explosieveiligheid, Aarding en bliksembeveiliging, Procesautomatisering, Gas- en branddetectie en securitysystemen). Deze kennis wordt ingezet ten behoeve van de engineering activiteiten voor een optimaal bouw- en beheerproces van het gastransprotsysteem van de opdrachtgever. 

Functie eisen

Jij werkt graag op basis van de klantvraag naar het resultaat toe. Hierbij werk je zelfstandig en zoek je daarbij de verbinding met je collega’s. Je bent goed in het plannen en organiseren en zoekt proactief naar mogelijkheden.

Daarbij heb je een prettige en duidelijke communicatiestijl, ook wanneer je gesprekspartners andere belangen hebben en/of wanneer jij onder druk staat. Je kunt complexe technische installaties doorgronden, analyseren en vervolgens doorvoeren in een beleidsplan of direct oplossen van problemen.

 

Om als Engineer E&I aan de slag te gaan:

  • Heb je minimaal een Hbo-diploma richting Elektrotechniek, Energietechniek, of goed vergelijkbaar;
  • Heb je enkele jaren gewerkt in een onderhoudsorganisatie en heb je kennis van maintenance engineering. Wanneer je minder ervaring hebt, maar wel binnen het vakgebied dan nodigen we je uit ons met je motivatiebrief te overtuigen tot een gesprek;
  • Beschik je over actuele kennis op het gebied van laag- en hoogspanningstechniek, noodstroom voorzieningen, en  hoogspanningsmotoren. Daarnaast is kennis over bluspalen een pré.  Je bent ook bereid aanvullende opleidingen te volgen;
  • Heb je ervaring met het werken en inrichten van SAP.  
  • Voel jij je prettig in een rol die enerzijds focus heeft op technische details en anderzijds gaat over beleidsvraagstukken;
  • Heb je ervaring met contractmanagement van servicecontracten;
  • Ben je bereid om voor je functie binnen Nederland en incidenteel naar het buitenland te reizen;
  • Je beheerst  de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift

Achtergrond opdracht

Als Engineer Onderhoud (Focal Point) lever je specialistische kennis binnen verschillende vakgebieden rondom Elektro. Denk hierbij aan Electrische distributie, statische en roterende no-break, elektrische compressie, VSDS etc. Daarnaast lever je ook ondersteuning op het gebied van bluspanelen. Je stelt verschillende systeembeleidsplannen op en vervolgens stem je deze af met verschillende interne stakeholders zoals assetmanagement, veldorganisatie, projectengineers en werktuigbouwkundige engineers. Ook analyseer je periodiek de performance van systemen binnen verschillende expertisegebieden en rapporteer je hierover richting stakeholders.

 

Je kan (snel) schakelen naar operationeel niveau bij complexe storingen en onderhoud gerelateerde vraagstukken. Je duikt daar waar nodig diep in de techniek. Je ondersteunt je collega’s en bent daarom niet alleen met beleidsplannen bezig maar ook met het goed inrichten van het onderhoud in SAP en verzorg je bijbehorende handleidingen. Je onderzoekt continue mogelijkheden voor verduurzaming en innovatie. Onderdeel zijn van een werkgroep hoort hier bij.


Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 18 mei 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Beoogde einddatum van de detachering is 01-06-2024. Intakegesprekken 's middags 16 mei en 20 mei


Let op! Bij deze opdrachtgever mogen we op dit project geen ZZP'ers aanbieden. Het betreft een inzet van maximaal 1680 uur per jaar


Voor ervaren kandidaten geldt een max tarief € 72,50 all-in ex BTW . Minder ervaren kandidaten mogen ook voorgedragen worden en hier geldt een max tarief van € 62,50 all-in ex BTW


Bring Your Own Device (BYO): Er dient een zakelijke mobiele telefoon beschikbaar te worden gesteld door Dienstverlener dan wel dient tijdelijk personeel hier zelf over te beschikken. Het uitgangspunt voor tijdelijk personeel is dat zij over een standaard werkplek (‘thin cliënt’) kunnen beschikken, tenzij de lijnmanager beslist dat tijdelijk personeel zijn/haar eigen hardware/laptop dient te gebruiken. De gebruikskosten zijn nadrukkelijk niet declarabel en derhalve voor rekening van de Dienstverlener dan wel tijdelijk personeel.


 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek