Titel

Engineer

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.

Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

• Een Hbo-diploma in een elektrotechnische richting of ICT of: HBO werk- en denkniveau

• Kennis van security normen (ISO 27001) en procedures

• Affiniteit met het aandachtsgebied (security, cyber security, data, energiebranche)

• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift).

Let op, het CV dient in het Nederlands aangeleverd te worden.

 

Competenties

Eigenaarschap nemen voor jouw aandachtsgebied én de operationele techniek, daar draait het om bij de afdeling Netwerkautomatisering. Daarom zoek jij makkelijk de samenwerking met je collega's. Je neemt graag het initiatief en komt met oplossingen voor vraagstukken of verbetervoorstellen voor processen. En omdat je al je collega's van de afdeling wilt kunnen ondersteunen, kijk je verder dan je eigen aandachtsgebied. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden.

Achtergrond opdracht

In onze maatschappij is energie onmisbaar. Daarom werkt de opdrachtgever aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag én voor de toekomst. Het bedrijf is gedreven, snel en wendbaar. En zo kunnen ze met ruim 4300 gedreven medewerkers de maatschappelijke eisen en de uitdagingen in de energiewereld aan. Door hun kennis, expertise en energie op alle mogelijke manieren in te zetten, geven zij vaart aan de energietransitie.

 

Aan de slag met unieke systemen die bij de opdrachtgever (netbeheerder elektra en gas) de bedrijfsvoering van vandaag én de toekomst ondersteunen. Bijdragen aan elektriciteitsnetwerken die vloeiend aansluiten op de bronnen voor de energietransitie. Of zorgen dat de software- en netwerkbeveiliging aan de hoogste eisen voldoen. Als Security engineer bij de afdeling Netautomatisering in Zwolle krijg je alle kansen om te leren en door te groeien in een uitdagende omgeving!

 

Functieomschrijving

Op dit moment zoeken wij voor de locatie Zwolle een Security Engineer. Je hebt in het team zowel collega's in Weert als Zwolle (deze rol kan op dit moment alleen uitgevoerd worden in Zwolle). Samen met hen zorg je voor het ontwerp, beheer en onderhoud van de security van de afdeling EBS. Je analyseert cyber security storingen en problemen, doet verbetervoorstellen en borgt kennis voor kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid. De opdrachtgever geeft je een goede start met een interne basisopleiding en gerichte trainingen.

 

Jij zorgt samen met je collega's voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de operationele techniek. Die techniek is onmisbaar voor je collega's van de afdeling Bedrijfsvoering die de middenspanningsnetten van de opdrachtgever 24/7 besturen en bewaken. En superwaardevol voor alle afdelingen die de stroomnetten futureproof maken.

 

Security - we willen koste wat kost op de veiligste en juiste manier data binnenhalen en beschikbaar stellen buiten het netwerk.

 

Opdracht informatie

Interesse? Reageer dan zo snel mogelijk met je recente CV, korte motivatie, beschikbaarheid en je uurtarief (all-in, excl. BTW)


Optie op gesprekken: deze zullen zo snel mogelijk ingepland worden.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Security