Titel

Engineer

Organisatie

Het bedrijf verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe!

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

Achtergrond opdracht

Waar ga je werken?

Onze klany is een netbeheerder. We leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in jouw regio. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. We zijn geen energieleverancier, maar maken het mogelijk dat anderen energie kunnen leveren. Meestal merk je dus helemaal niets van ons. Je drukt op het lichtknopje of zet de verwarming aan. Wij zorgen dat het werkt.


Onze klany is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.


Je gaat werken bij de het bedrijfsonderdeel Aanleg. Samen met jouw collega’s zorg je voor veilig en betrouwbaar energietransport van vandaag én morgen. Jouw team legt infrastructuren aan op het gebied van laag- en middenspanning. De functie valt binnen de afdeling Projecten, Offertes en Innovatie (PO&I).


Wat ga je doen?

Als Engineer kom je te werken binnen de afdeling PO&I die zich bezig houdt met het specificeren, ontwerpen en realiseren van de grotere grootverbruik aansluitingen en infrastructuren op het gebied van middenspanning en/of hoge- en lagedruk gas. Onze projecten kennen allemaal een grote complexiteit. Voorbeelden van projecten zijn: reconstructie van kabels en leidingen als gevolg van projecten op initiatief van bijvoorbeeld provincie en hoogheemraadschap, aanleg van kabels en leidingen om het bestaande netwerk te verbeteren en aansluitingen voor grootverbruik aansluitingen zoals datacenters, windmolenparken, zonneweides en elektrisch vervoer.


Vanaf de calculatie tot de (technische) afronding ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid, de voortgang, de kosten en de kwaliteit van jouw projecten. Risico's signaleer je en los je op, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Met jouw ervaring weet je projecten van begin tot einde succesvol te realiseren. Je werkt voornamelijk vanuit Amsterdam. Je projecten kunnen in voorkomende gevallen in heel het verzorgingsgebied van onze klant spelen.


De liefde voor techniek is de verbindende factor binnen de afdeling PO&I. Tel daarbij onze duurzame missie op en je ziet een werkomgeving waar het samen werken aan innovatieve oplossingen voor een toekomstbestendige energievoorziening centraal staat. Wij werken volgens de kernwaarden Sensitief, Samen en Slim. Dit zie je terug in een gedreven, resultaatgerichte instelling met een goede werksfeer.

Functie eisen

  • Jij bent een klant- en resultaatgerichte project engineer met een gezonde kostenbewuste drive.
  • Vanuit jouw ambitie om grotere technische projecten vorm te geven, zet je alles op alles om samenhangende oplossingen te formuleren.
  • Je bent bekend met bestekanalyses en kostencalculaties, weet hoe offertes opgebouwd moeten worden en voelt je goed thuis in een dynamische werkomgeving.
  • Je bent adviesvaardig, functioneert prima onder tijdsdruk en stelt jezelf op als een teamspeler.
  • Bovendien ben je op zoek naar een functie waarin je de kans krijgt om een wezenlijke bijdrage te leveren aan onze grote projecten en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden.


Verder vragen we:

  • Een afgeronde HBO opleiding richting de Energietechniek, Elektrotechniek of aanverwant;
  • Kennis en ervaring op het gebied van elektra infrastructuren in onze branche is een must;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het engineeren van multidisciplinaire en complexe projecten;
  • VCA VOL / BEI / VIAG (of bereid deze te behalen);
  • Ervaring met het werken in projectteams.


Let op: dit betreft een aanvraag op deta-vast basis!

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons 25 juni 2020, voor 15.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support