Titel

E-learning specialist

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover.


De aangeboden kandidaat moet aantoonbaar voldoen aan de harde eisen. Dit moet duidelijk naar voren komen op zowel het cv als op het antwoordformulier!

Een uitgebreide veiligheidsscreening maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit kan 8 tot 10 weken duren.

Achtergrond opdracht

Functieomgeving:

Je gaat aan het werk binnen de hekken van de vliegbasis Woensdrecht, onderdeel van de Koninklijke Luchtmacht. Op de vliegbasis Woensdrecht is de Koninklijk Militaire School Luchtmacht (KMSL) gevestigd. Hier worden onze toekomstige militaire collega’s opgeleid tot militair en daarna voor het vak dat zij binnen de Koninklijke Luchtmacht gaan uitvoeren. Bijvoorbeeld Brandweerman/vrouw, vliegtuigmonteur, Logistiek of ICT ’er (t/m MBO niveau 4). Binnen onze (bedrijf) school zijn twee opleidingseenheden te vinden die instructie verzorgen en een staf met planners, leerlingbegeleiders en opleidingskundigen. 


Werkzaamheden:

Sinds een jaar beschikken wij binnen onze school over een bureau Multimedia. Dit bureau is ingericht omdat onze school in verandering is. Wij zijn aan het omvormen van een klassieke school naar een campus waar niet alleen fysiek onderwijs verzorgd wordt maar ook digitaal. Waarbij wij samenwerken met externe partners om samen kennis te delen en samen opleidingen te kunnen verzorgen. De mensen die binnen het bureau multimedia werken zijn druk bezig om onderwijs op afstand te realiseren en onderwijs aan te bieden in een andere vorm zoals bijvoorbeeld in VR. Jij gaat dit team versterken, jouw kennis als ICT’er is hard nodig om zowel de instructeurs die er mee gaan werken als de opleidingskundigen te voorzien van concrete deliverables voor afstand onderwijs of onderwijs in VR vormen. Binnen dit bureau wordt een multidisciplinair team samengesteld met collega’s die kennis hebben van les inhoudelijke zaken, didactiek en opleidingssystemen. Naast deze collega’s beschikken wij ook over VR toepassingen en een studio waar Webinars en podcasts opgenomen kunnen worden. Wij zien graag dat jij gaat helpen bij de uitbreiding daarvan. Wij bieden een werkomgeving die bijzonder is omdat het een militaire organisatie is die erg in beweging is op allerlei gebieden. Je krijgt veel vrijheid om je functie uit te voeren en staan erg open voor nieuwe ideeën die de ontwikkeling van afstandsonderwijs ten goede komen. Om wat meer concreet te worden delen we de taken als volgt in


 • Omzetten van abstracte gedachten over vernieuwing in onderwijs vormen naar concrete toepassingen zoals E-Learning, VR, AR en game development;
 • Adviseren van instructeurs en didactische adviseurs op het gebied van didactiek bij online lesomgevingen of leren op afstand;
 • Tijdig voorzien in bruikbare deliverables in MOODLE en ILIAS;
 • Coaching en training van instructeurs op het gebied van toepassing van afstandsonderwijs irt werking van de ICT;
 • Toepassing van onderwijsvernieuwing in huidige leeromgevingen.

Organisatorische context en cultuur

JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd. 

Functie eisen

 • Minimaal 3 jaar aantoonbaar werkervaring in het IT onderwijs op afstand
 • Kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding of aantoonbaar werk en denkniveau op HBO niveau (diploma / aantoonbaar in CV)

Wensen

 • Kandidaat heeft affiniteit met IT en onderwijs op afstand in een (militaire) opleidings omgeving
 • Kandidaat heeft aantoonbaar ervaring met Moodle en Ilias      
 • Kandidaat beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de opleidingsrichting ICT of webdeveloper
 • Kandidaat heeft kennis van Learning content management systyem en learning analitics    
 • Kandidaat heeft een geldig rijbewijs gelet op de bereikbaarheid van de locatie van de Vliegbasis   

Opdracht informatie

Stuur ons 10 augustus 2020, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken

Tariefsindicatie: EUR 55,-

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support