Titel

Document Controller

Organisatie

De opdrachtgever is een netwerkbedrijf voor energie. In Nederland en Noord-Duitsland beheren en onderhouden ze de infrastructuur voor grootschalig transport en opslag van gas. Nu is dat nog vooral aardgas. Dit zal met de energietransitie steeds verder verschuiven naar groen gas en waterstof. Daarnaast werken ze mee aan de aanleg en het beheer van netwerken voor warmte en CO₂. Zij zorgen als 100% staatsdeelneming ervoor dat dit deel van de energievoorziening veilig, ongestoord en zo duurzaam mogelijk gebeurt. Zodat iedereen altijd over energie kan beschikken.


Let op! Bij deze opdrachtgever mogen we geen ZZP'ers aanbieden.

Het betreft een inzet van maximaal 1680 uur per jaar. 


Bring Your Own Device (BYO): Er dient een zakelijke mobiele telefoon beschikbaar te worden gesteld door Dienstverlener dan wel dient tijdelijk personeel hier zelf over te beschikken. Het uitgangspunt voor tijdelijk personeel is dat zij over een standaard werkplek (‘thin cliënt’) kunnen beschikken, tenzij de lijnmanager beslist dat tijdelijk personeel zijn/haar eigen hardware/laptop dient te gebruiken. De gebruikskosten zijn nadrukkelijk niet declarabel en derhalve voor rekening van de Dienstverlener dan wel tijdelijk personeel.

Functie eisen

Om als Project Assistent Documentcontrol succesvol te zijn:

 • Heb je een MBO-4 werk- en denkniveau, aangevuld met 3-5 jaar ervaring op het gebied van documentcontrol op projecten.
 • Je hebt een uitstekend veiligheidsbewustzijn en bent een voorbeeld voor je omgeving.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent ondernemend en proactief.
 • Je bent energiek en je staat erom bekend dat het fijn is om met je samen te werken.
 • Je hebt affiniteit met de techniek
 • Het schrijven van procedures en/of instructies is jou niet onbekend.
 • Je hebt affiniteit met de Engelse taal in woord en geschrift
 • Functiespecifieke competenties:
  • Accuratesse
  • Analyserend vermogen
  • Klantgerichtheid
  • Organisatiebewustzijn

Achtergrond opdracht

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Projects is op zoek naar versterking om de projecten die bij haar in opdracht zijn gegeven te realiseren. Een niet geringe verantwoordelijkheid. Want we zorgen ervoor dat we nieuwe assets realiseren en bestaande assets renoveren of vervangen in een steeds complexer wordende omgeving. De projectenportfolio aan infrastructurele projecten kent tegenwoordig een breed scala aan media: aardgas, groengas, waterstof, warmte en CO2.


Wij zorgen ervoor dat we met een gezonde dosis ondernemerschap de gevraagde scope en kwaliteit op het afgesproken moment realiseren tegen de laagste kosten. Naast ondernemerschap beheersen wij op professionele wijze de risico’s, contracten bij uitbestedingen, planningen en de financiën van de projecten.

 

Het realiseren van projecten is bovenal een teamprestatie. Dat maakt het werken bij Projects heel erg gaaf. Wij bouwen de energietransitie samen! Als Project Assistent Documentcontrol word je met name bij de grote(re) projecten ingezet (soms meerdere tegelijk) en houdt zich bezig met het inrichten en beheren van projectdossiers.

 

Wat ga je doen?

De Project Assistent Documentcontrol ondersteunt en beheert de projectdocumenten gedurende het gehele traject van het project (vanaf opdrachtverstrekking, projectspecificatie, engineering, inkoop t/m constructie, nazorg en projectafsluiting). Het gaat om een inzet als document controller, waarbij ander Projectassistent taken, zoals het plannen van vergaderingen slechts minimaal voorkomen. Voor deze rol is het belang dat de kandidaat hoofdzakelijk op kantoor en Groningen werk, oftewel weinig thuis werkt.

 

Over de afdeling

Wij zijn een landelijk opererende eenheid met ruim 100 professionals op het gebied van projectmanagement, constructiemanagement en administratieve support. We voeren projecten uit in het kerngebied van de opdrachtgever in Nederland en soms ook in Duitsland.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 30 juni 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


 • Let op: De aanvraag betreft een ondersteunde rol en volgt instructies op van leidinggevende. Dit past niet binnen de wet DBA. Hierdoor is het niet mogelijk om ZZP'ers te contracteren. Eventueel geïnteresseerde ZZP'ers kunnen zich op detacheringsbasis (= in loondienst) laten aanbieden door De Staffing Groep. Voor vragen over deze procedure kunt u contact opnemen met Myrthe van Zutphen
 • Eventuele intakegesprekken vinden plaats op 7 juli in de middag. Gelieve hier rekening mee te houden.
 • Max. Tarief: € 55,50

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Communicatie