Titel

DevOps Engineer

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.

Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal).


Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

- Tariefindexatie is niet toegestaan

Functie eisen

  • Je hebt hbo denk- en werkniveau.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in Agile IT-development in een Azure omgeving.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het opzetten en gebruik van CI/CD in een Azure omgeving.
  • Je hebt aantoonbare kennis van de uitvoering en werkwijzen van IT-beheer
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands als Engels.

Achtergrond opdracht

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

De organisatie vervult als netbeheerder een vitale rol in het maatschappelijk leven in Nederland. IT speelt daarbij een sleutelrol en zorgt ervoor dat de organisatie, nu en in de toekomst, beschikt over stabiele technische (ICT-) systemen en efficiënt ingerichte werkprocessen.


IT4IT staat voor optimalisering en automatisering. Als DevOps Engineer ga je IT-tools met elkaar integreren om handwerk te automatiseren en ben je in staat om ontwikkelingen op het gebied van Agile IT development zelfstandig te signaleren, inventariseren en analyseren. Je houdt je bezig met het bedenken en ontwikkelen van generieke oplossingen om beheer werkzaamheden en compliancy regels te automatiseren


Als onderdeel van de DevOps teams binnen de organisatie ga jij je bijdrage leveren om ons eigen development- en beheerprocessen te stroomlijnen. Daarnaast ga je meedenken met het team en help je mee met het opzetten en verbeteren van CI/CD pipelines en adviezen over testautomatisering en andere quality gates. Je inventariseert en adviseert over de keuze van specifieke tool oplossingen in de DevOps toolchain en help je mee met het opzetten, onderhouden en verbeteren van hun Azure pipelines.


Ook zet je jouw kennis en expertise in om andere DevOps teams te helpen hun product roadmaps te realiseren en technical debt te verminderen en ben je een gesprekspartner voor Solution- en Enterprise architecten en voor onze Cloud leverancier Sentia. Als expert heb je de drive om het werk continu beter en slimmer uit te willen voeren; je stelt standaarden op waarmee IT-processen simpeler en transparanter worden. 


Tenslotte ben je bezig met het opzetten en onderhouden van ‘cookbooks’ waarmee IT-collega’s hun kunnen ontwikkelen. Je stelt standaarden op waarmee IT-processen simpeler en transparanter worden. Daarnaast ben je bezig met het opzetten en geven van trainingen zodat IT-collega’s leren werken met de nieuwe tooling en technieken.


Jouw toegevoegde waarde als DevOps Engineer?

Om de energietransitie te kunnen faciliteren digitaliseert de organisatie en wordt IT steeds belangrijker. En jij bent dus hierin onmisbaar! IT levert hiervoor een combinatie van cloud-based, SAP en OutSystems applicaties. Daarnaast leveren wij ook diverse andere SaaS-producten. Alle IT-teams werken met Azure DevOps, ServiceNow en de Azure Data Factory om de IT-waardeketen end-to-end te ondersteunen. Om de dienstverlening van nu en de toekomst te bieden gaat IT versnellen door slimmer te werken en nieuwe technieken toe te passen. Zo zorg jij ervoor dat de IT-organisatie efficiënter gaat werken. Gaaf toch?

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 30 september 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Software Development