Titel

DevOps Engineer

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTWCV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.Gerichte motivatie is verplicht!Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

Eisen:

 • Jij beschikt over een hbo-diploma (Hogere Informatica/ICT)
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van ontwikkelwerkzaamheden binnen een complexe ICT omgeving
 • Ervaring met Tibco, MS SQL, SOAP Service is vereist
 • Je hebt kennis van, of functionele ervaring met, integratie/interfaces (middleware)

 Wensen:

 • Kennis van de energiesector en meer specifiek de netbeheerdersprocessen is een pre
 • Kennis en ervaring met .NET Core en Sharepoint

Competenties:

 • Je werkt gestructureerd
 • Je bent analytisch
 • Proactief
 • Communicatief sterk
 • Een echte teamspeler

Achtergrond opdracht

Ontwikkelingen binnen ICTHet bedrijfsonderdeel ICT is verantwoordelijk voor het inrichten en onderhouden van een effectieve en efficiënte informatievoorziening, waar dagelijks 500 collega's zich voor inzetten. De ambitie 'verrassend goed voor de klanten' vertaalt zich voor ICT en Business naar het werken in waardeketens, waarin de processen zo zijn georganiseerd dat zo min mogelijk taken nog door menselijke actoren uitgevoerd moeten worden. De klant richt zich de komende jaren steeds meer op standaardisatie en uniformering van nationale processen. Hierdoor willen ze flexibel blijven zodat de vraagstukken van de energietransitie kunnen worden beantwoorden. Dit doen zij samen met andere netbeheerders en aannemers.Agile werken is de standaard, waarbij de ketenintegratie (waardeketens) in samenwerking met de business centraal staat. Op dit moment zijn zij de transformatie naar het SAFe model aan het voorbereiden en de ICT-organisatie aan het herinrichten, met het uiteindelijke doel om 1 april de eerste waardeketens live te brengen.Binnen het Operations cluster vallen de waardeketens Supply Chain Management, Grootverbruik & Netten, Onderhoud & Storingen en Kleinverbruik. Je komt te werken binnen de waardeketen Kleinverbruik voor de deelketen Realiseren Aansluitingen. Deze deelketen bestaat uit meerdere DevOps teams die dagelijks verantwoordelijk zijn voor het beheren van de huidige keten en het vernieuwen van de toekomstige. In deze deelketen worden in een nationaal afgestemd proces aanvragen door klanten en intern gedreven werkzaamheden vergaand geautomatiseerd afgehandeld. Een complexe keten met zowel in- als externe klanten en samenwerkingsverbanden. Als DevOps Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de gewenste wijzigingen binnen de deelketen Realiseren Aansluitingen. Zo zorg je in samenwerking met de informatie analisten, testers en beheerders tijdens prefinement en refinement sessies voor de correcte invulling van de userstories. Nadat deze userstories zijn gepokerd door het team, zul je als DevOps Engineer de realisatie binnen het DevOps team voor je rekening nemen. Hierbij acteer je ook als schakel richting de testers om hen tijdig mee te nemen in de nieuwe/aangepaste functionaliteiten om op deze manier een soepele overdracht te faciliteren. Indien er bevindingen worden gelogd tijdens het testen, ben je als DevOps Engineer verantwoordelijk voor het oplossen hiervan.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan zo snel mogelijk je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW. Graag je beschikbaarheid vermelden in je CV en/of motivatie.

 

Standplaats/regio: Den Bosch Magistratenlaan (voorlopig 1 dag per week op kantoor, de rest vanuit huis. Uiteindelijk gaan we structureel naar 2 dagen per week op kantoor)

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Software Development