Titel

Developer

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover. Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt meestal c.a. 3 weken.

Functie eisen

 • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met Cognos.
 • Kandidaat heeft minimaal een HBO-diploma


 Wensen: • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring als functioneelbeheerder
 • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring als ontwikkelaar
 • Kandidaat heeft bij voorkeur werkervaring binnen Ministerie van Defensie
 • Kandidaat heeft bij voorkeur  ervaring met het ontwikkelen en bouwen van rapportages en/of dashbords    
 • Kandidaat heeft bij voorkeur kennis van Peoplesoft/Peopletools
 • Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en ervaring met het werken met Agile/Scrum
 • Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en ervaring met SQL
 • Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en ervaring met Oracle


 Competenties: • Analyseren
 • Initiatief
 • Communiceren
 • Resultaatgericht

Achtergrond opdracht

Voor de support op, en het onderhoud van de personele systemen die binnen heel Defensie worden gebruikt is een beheerafdeling ingericht. De diverse applicaties in dit domein zijn continue onderhevig aan aanpassingen die een correctief of adaptief karakter hebben. Alle data op het gebied van P-gegevens wordt aan het Peoplesoft CDM systeem aangeleverd. Alle wijzigingen vinden plaats onder de verantwoording van het team HR Analytics. In dit dynamische team is er behoefte ontstaan aan nog een ervaren medewerker die de benodigde aanpassingen kan beoordelen op toepassing en deze naar implementatie kan begeleiden. De kandidaat die wij zoeken fungeert in zijn rol ook als Senior Functioneelbeheerder en/of projectleider van diverse kleine en grote wijzigingen op de personele systemen. Het zwaartepunt van de functie ligt in het opstellen van impactanalyses en functioneel ontwerpen. Daarnaast in het beoordelen van begrotingen van wijzigingen. De medewerker fungeert als SPOC en begeleidt acceptatietesten.  Achtergrond opdracht:Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een upgrade van CDM. De in dienst zijnde sr functioneelbeheerder is betrokken bij de upgrade, maar zijn eigenlijke werkzaamheden dienen ook nog te worden uitgevoerd.  Organisatorische context en cultuur:JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd. Bijzonderheden / extra toelichting:Voorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt. Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de eindbeoordeling. 

Opdracht informatie

Toelichting standplaats:

Utrecht, thuis werken bespreekbaar

 

Tarief indicatie:

In overleg


Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 20 mei 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Software Development