Titel

Detailengineer Hardware

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Afdelingsinformatie

De afdeling EBS (Expertise, Bedrijfsvoering & Stations) staat garant voor een dynamische wereld en enkele grote uitdagingen. Zo hebben we een aantal grote opdrachtgevers zoals duurzame initiatiefnemers die windparken of zonneweides aan gesloten willen worden op ons hoogspanningsnet.


Het Team Engineering bestaat uit de disciplines Primair, Bouwkunde(en civiel) en Hardware (secundair) en is verantwoordelijk voor nieuwbouw, uitbreidingen, modificeren en vervangingen van HS/MS stations (220/110/20-10kV). De discipline hardware (secundair) is verantwoordelijk voor het beveiligen, vergrendelen en het op afstand besturen van bedrijfsmiddelen op hoogspanningsstations. Het gebruik van de laatste technieken mag hierbij vanzelf sprekend zijn, zoals het IEC61850 protocol. De bouwkundigen verzorgen het gehele traject van vergunning tot en met het opleveren van een gebouw. De aan een geschakelde primaire bedrijfsmiddelen op een hoogspanningsstation zijn de verantwoordelijkheid van de discipline primair. Het team waar jij komt te werken bestaat uit 40 collega’s met voornamelijk een technische achtergrond.

Functie eisen

  • Afgeronde Mbo niveau 4 opleiding richting elektrotechniek
  • Minimaal twee jaar gelijksoortige werkervaring in de bouw-, installatie- of energiebranche
  • Aantoonbare affiniteit met energie- en/of elektrotechniek
  • Ervaring met ontwerptechnieken en CAD-systemen (ELCAD en autocad) of gelijkwaardig

In verband met veiligheidseisen verzoeken wij om uitsluitend kandidaten voor te stellen die de Nederlandse taal in woord en geschrift beheersen.

 

Competenties

  • Je bent kwaliteitsgericht
  • Je bent resultaatgericht
  • Je kunt goed samenwerken

Achtergrond opdracht

Als Detail Engineer Hardware zet je samen met de project engineer het basis ontwerp op. Dit doe jij door gebruik te maken van verschillende systemen zoals Autocad en/of ELCAD. In het detail ontwerp fase zet je het basis ontwerp om in tekeningen die door de monteurs en specialisten worden gebruikt voor de uitvoering en het testen van de installatie. In de nazorgfase zorg je er voor dat alle asset gerelateerd documenten worden geborgd in de daarvoor bestemde systemen. Je bent verantwoordelijk voor deze 4 resultaatgebieden.

Detail ontwerp- en projectvoorbereiding: je realiseert uitvoerings tekeningen, uitgaande van de basis ontwerpen van de Project Engineers, voor het aansluiten van de bedrijfsmiddelen en stelt tekeningenpakketten, materiaallijsten en indien nodig montagevoorschriften samen. In overleg met de project engineer bestel je materialen die nodig zijn voor de uitvoering van projecten.

Projectuitvoering: in deze fase adviseer/ondersteun je monteurs en/of specialisten tijdens deze fase. Dit doe je vanuit jou specialiste kennis over de werkpakketten. Deze ondersteunende werkzaamheden doe je in nauwe samenwerking met een Project en/of Expert Engineer hardware (secundair). Nazorg : Na het ontvangen van de werkpakketten en de aantekeningen (revisie) verwerk je het naar As- Built informatie/tekeningen. Deze assets gerelateerde document worden opgeborgen in het documenten management systeem zodat deze data beschikbaar is voor onderhoud, storingssituaties en zullen als basis dienen voor het eerst volgende project

Opdracht informatie

Interesse?


Stuur ons dan uiterlijk 23 mei 2022, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW. CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format. Gerichte motivatie is verplicht!


Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement