Titel

Detailengineer

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.

Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde mbo/hbo-opleiding richting elektrotechniek met affiniteit in energietechniek en/of hoogspanning. Dit kan ook een leuke start-vacature zijn voor een HBO'er elektrotechniek/ werktuigbouwkunde die zich uiteindelijk verder wil ontwikkelen tot Project Engineer. Je hebt ervaring met ontwerptechnieken en CAD-systemen (zoals EPLAN, ELCAD en autocad) of gelijkwaardig. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de energie-,bouw- of installatiebranche. Je bent kwaliteits- en resultaatgericht en kunt goed samenwerken.

 

In verband met veiligheidseisen verzoeken wij om uitsluitend kandidaten voor te stellen die de Nederlandse taal in woord en geschrift beheersen.

 

Competenties

  • Je bent kwaliteitsgericht
  • Je bent resultaatgericht
  • Je kunt goed samenwerken


Achtergrond opdracht

Als Detail Engineer zet je het basis ontwerp om in tekeningen die door de monteurs en specialisten worden gebruikt voor de uitvoering en het testen van de installatie. Je bent verantwoordelijk voor 3 resultaatgebieden:

  • Ontwerp- en projectvoorbereiding: je realiseert uitvoerings tekeningen, uitgaande van de basis ontwerpen van de Project Engineers, voor het aansluiten van de bedrijfsmiddelen en stelt tekeningenpakketten, materiaallijsten en indien nodig montagevoorschriften samen. Je besteld materialen die nodig zijn voor de uitvoering van projecten. Je zorgt voor dataregistratie en mutaties van bedrijfsmiddelen in SAP/GEN.
  • Projectuitvoering: je zorgt voor verwerking van mutaties en bewaakt de kwaliteitscontrole van externe aangereikte informatie. Je zorgt voor overdragen van informatie aan de uitvoerende partijen.
  • Beheer en oriëntatie: je beheert de bedrijfsmiddelensystemen en bewaakt de kwaliteit van de informatie


Afdelingsinformatie

Netbeheer, onderdeel van de Groep, brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-art dienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar energie en zijn we voorbereid op een duurzame en flexibel tweerichtingsverkeer energie levering. Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat terug leveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.


De afdeling EBS (Expertise, Bedrijfsvoering & Stations) staat garant voor een dynamische wereld en enkele grote uitdagingen. Zo hebben we een aantal grote opdrachtgevers zoals duurzame initiatiefnemers die windparken of zonneweides aan gesloten willen worden op ons hoogspanningsnet.


Het Team Engineering bestaat uit de disciplines Primair, Bouwkunde(en civiel) en Secundair en is verantwoordelijk voor nieuwbouw, uitbreidingen, modificeren en vervangingen van HS/MS stations (150/50-30-20-10kV). De discipline secundair is verantwoordelijk voor het beveiligen, vergrendelen en het op afstand besturen van bedrijfsmiddelen op hoogspanningsstations. Het gebruik van de laatste technieken mag hierbij vanzelf sprekend zijn, zoals het IEC61850 protocol. De bouwkundigen verzorgen het gehele traject van vergunning tot en met het opleveren van een gebouw. De primaire bedrijfsmiddelen (transformatoren, eindaansluitingen, schakelaars en scheiders) op een hoogspanningsstation zijn de verantwoordelijkheid van de discipline primair. Het team waar jij komt te werken bestaat uit 24 collega’s met voornamelijk een technische achtergrond.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 27 januari 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig