Titel

Data Analist

Organisatie

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft als motto Nederland gezond en wel. Ongeveer 5000 ambtenaren van dit ministerie maken het overheidsbeleid op het terrein van de gezondheidszorg, de maatschappelijke zorg en sport. Zorg voor ouderen en jongeren en voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap.

Functie eisen

  • Kandidaat beschikt minimaal over minimaal hbo werk- en denkniveau (blijkend uit opgedane ervaring) 
  • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met brede administratieve taken 


 Wensen:  • Mate waarin de kandidaat ervaring heeft met het controleren en analyseren van (de kwaliteit van) data
  • Mate waarin de kandidaat ervaring heeft met het testen van applicaties
  • Mate waarin de kandidaat ervaring heeft met financiële administraties 
  • Mate waarin kandidaat ervaring heeft met het werken in en rapporteren vanuit Excel

Achtergrond opdracht

Binnen het projectbureau LCH wordt er verschillende financiële en niet-financiële data vastgelegd en verwerkt tot informatie. Deze goederen- , verplichtingen- en kwaliteitsadministraties moeten door middel van analyses worden beoordeeld en met elkaar in overeenstemming worden gebracht. Tevens zal de data dusdanig bewerkt moeten worden dat deze tot bruikbare informatie kan worden omgezet. Archivering en goede, zorgvuldige vastlegging is key. Door krachtige analyse dient continue de betrouwbaarheid hiervan getoetst te worden en daarmee afwijkingen te verklaren, te corrigeren. Vervolgens aanvullende maatregelen treffen om deze afwijkingen in de toekomst te voorkomen. ProjectSinds september 2020 ondersteunt het CIBG, middels een projectbureau, ook het zogenaamde LCH (Landelijk Consortium Hulpmiddelen) en is doende het takenpakket daarvan over te nemen. Dit consortium is een tijdelijk samenwerkingsverband van de Rijksoverheid en diverse marktpartijen om de inkoop, de opslag en de distributie van medische hulpmiddelen ten tijde van de coronacrisis centraal te organiseren. De doelstelling van het LCH is om tekorten in de zorg tijdig te kunnen opvangen. Het LCH is speciaal opgericht om tijdens de coronavirus-pandemie zo snel mogelijk voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen van de juiste kwaliteit in te kopen. Bijvoorbeeld mondmaskers, handschoenen en schorten. Alle landen die getroffen zijn door het coronavirus hebben te maken gehad en soms] nog steeds te maken met tekorten van die middelen. Ook stimuleert LCH samen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) de Nederlandse productie van deze beschermingsmiddelen. Meer informatie over CIBG en LCH vindt u hier: https://www.cibg.nl/ en www.lchulpmiddelen.nl

Opdracht informatie

Toelichting standplaats:

Den Haag, Heerlen en thuis werken.

 

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 20 juni 2022, voor 9.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Business Intelligence & Data Management