Titel

Cost Engineer

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.


- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

Achtergrond opdracht

De afdeling Hoogspanning van onze opdrachtgever is op zoek naar een cost engineer:


Door de energietransitie komt er meer werk dan ooit op ons af. Ons net wordt steeds zwaarder belast. Om in de toekomst betrouwbaar te blijven moderniseren wij onze hoogspanningsstations, voeren reconstructies uit en realiseren grote klantaansluitingen. Genoeg te doen dus. De cost engineer is zelfstandig verantwoordelijk voor het financiële plaatje. Je maakt kostprijsberekeningen, zet calculatiemodellen op en met het projectteam onderzoek en kwantificeer je projectrisico’s. Je maakt analyses, zoekt verbeteringen en onderhoud kengetallen en begrotingsparameters. Als jij het betaalbaar houdt, blijft het voor de klant betaalbaar. Verbetermogelijkheden signaleer je en pak je aan. Want we doen dit samen en daar word jij blij van. Genoeg uitdaging in het werk voor jou? 


De voorkeur van de opdrachtgever gaat uit naar een deta-vast constructie, bij voorkeur geen zzp'ers.

De Staffing groep heeft de mogelijkheid om kandidaten voor de duur van de opdracht in dienst te nemen en te detacheren bij de opdrachtgever.

Functie eisen

  • Je hebt een technische vooropleiding in de richting Elektrotechniek, Bouwkunde, Scheepsbouwkunde, Vliegtuigbouwkunde of vergelijkbaar.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als cost engineer/calculator.
  • Je hebt ruime ervaring met Excel, calculatieprogramma's en ERP-systemen (SAP)
  • Je wil je graag (verder) verdiepen in hoogspanningstechniek


Opdracht informatie

Interesse? Reageer dan vóór 30 januari, 17.00 uur met een recent *CV, motivatie, minimaal 2 referenties, beschikbaarheid en het uurtarief (incl. reis-, verblijfs-, parkeer- en kosten gebruik eigen mobiele telefoon en/laptop, exclusief BTW).


Let op

  • Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in WORD-formaat van maximaal 5 pagina's A4. 
  • Deze klant beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, er dient gebruik te worden gemaakt van openbare parkeergarages in de omgeving. Parkeerkosten kunnen niet achteraf gedeclareerd worden. Daarentegen zijn de Openbaar vervoer voorzieningen wel heel goed.
  • Vacature kan mogelijk eerder van de website verdwijnen bij het vinden van een passende kandidaat.

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig