Titel

Capaciteitsmanager

Organisatie

P-Direkt is het shared service centrum op het gebied van personeels- en salarisadministratie en andere innovatieve E-HRM diensten. Wij ondersteunen de werkgevers en werknemers binnen de sector Rijk met innovatieve technologie bij het afhandelen van hun personeelszaken. De salarisbetaling, het P-Direktportaal en de online personeelsinformatie zijn daarbij belangrijke eindproducten. Wij bieden met onze eindproducten een gevarieerd pakket aan HR-services aan.

Functie eisen

  • Kandidaat beschikt over minimaal HBO werk- en denk niveau
  • Kandidaat beschikt over aantoonbare kennis /ervaring van WFM processen en heeft aantoonbare ervaring met forecastmodellen
  • Kandidaat heeft ervaring in een functie als forecastmanager
  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar werkervaring met contactcenters met meer dan 150 medewerkersWensen  • Mate waarin de kandidaat kennis en ervaring heeft met WFM tools als Nice, Excel en acces
  • Mate waarin de kandidaat kennis en ervaring heeft met tools als SAP BW, SAP CRM en Genesys
  • Mate waarin de kandidaat ervaring heeft met analysen-technieken, diverse tools als SAP BW (rapportages)

Achtergrond opdracht

Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een nieuw forecastmodel die aansluit bij de klantreizen van het Contactcenter van de Toekomst. Je weet een goede vertaalslag te maken van de forecast op jaar-,week-,dag- en intervalniveau. Je werkt nauw samen met de capaciteitsmanager die de Forecast inzet voor de nieuwe capaciteitsplannen voor de verschillende klantreizen.

Voor het ontwikkelen van de Forecastmodellen: Als forecastmanager ben je zeer analytisch en adviesvaardig. Je creëert overzicht en biedt verschillende alternatieven bij het ontwikkelen van een forecastmodel. Je gebruikt verschillende soorten rekenmethodes en modellen die je checkt door het verleden te voorspellen, waar je de beste van kiest.

Opdracht informatie

Interesse?Stuur ons dan uiterlijk 28 september 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support