Titel

C# .NET Ontwikkelaar

Organisatie

Onderwijsinstelling

Functie eisen

  • Je hebt aantoonbare ervaring met het zelfstandig ontwikkelen van koppelingen tussen systemen en het schrijven van unit testen en technische documentatie hiervoor
  • Kennis en ervaring m.b.t. Visual Studio C#, ASP.NET CORE, benaderen REST API en SOAP endpoints (JSON/XML), Azure cloud (Azure Functions, API App, Keyvault, OAuth2 beveiliging, API management), servicebus architectuur, Microsoft DevOps CI/CD en Git Flow
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met het uitrollen van software, bij voorkeur via Azure DevOps
  • Relevante Microsoft Azure certificeringen, zoals bijv. MS Azure Developer Associate is een pré
  • Je bent zelfstandig en hebt een duidelijke visie op de ontwikkeling van koppelingen
  • Met jouw energieke en proactieve houding ben je sterk in samenwerken, begeleiden en delen van kennis

Achtergrond opdracht

Ben jij die creatieve en ervaren .Net ontwikkelaar die de koppelingen met informatiesystemen gaat ontwikkelen onder architectuur in een DevOps omgeving? Krijg je energie van het ontwikkelen van koppelingen en API’s samen met jouw team?

 

Wat je gaat doen  

Onze klant heeft een diversiteit aan informatiesystemen die in een keten samenwerken. Dit heeft gevolgen voor de bedrijfsvoerings- en student- en onderwijssystemen. Je opdracht wordt het realiseren van koppelingen tussen een omschreven set van applicaties volgens de nieuw gedefinieerde architectuur met C# en Azure functions. Je kunt koppelvlakken van doel- en bronsystemen doorgronden en waar nodig beschrijven in ERD's en UML.


We verwachten dat je het ontwikkelproces van applicatiekoppelingen mee helpt te professionaliseren en hier een actieve invulling aan geeft. Je ontwikkelt zelfstandig adapters op interfaces van afnemende systemen en van bronsystemen. Ook voer je wijzigingsverzoeken door volgens doelarchitectuur en schrijf je unit tests om de kwaliteit van je code te controleren. Je draagt hiermee bij aan de kwaliteitscultuur, zodat eindgebruikers de beste gebruikservaring krijgen. Om jezelf en jouw team optimaal te faciliteren maak je technische analyses, maar ben je ook in staat jouw kennis over te brengen naar collega’s binnen jouw team. 

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan z.s.m. je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

  • De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Software Development