Titel

Business Analyst

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover.


Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt c.a. 6 weken.

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar ervaring als business analist binnen complexe high-volume warehouseomgevingen
  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring met SAP-implementatietrajecten binnen complexe high-volume warehouseomgevingen
  • Kandidaat heeft een afgeronde HBO opleiding en/of aantoonbaar minimaal 10 jaar werkervaring op HBO werk- en denkniveau.


Wensen

  • Kandidaat heeft bij voorkeur werkervaring met het begeleiden van lijnorganisaties in complexe verandertrajecten binnen een warehouse in een retail-omgeving
  • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring binnen Defensie
  • Kandidaat heeft bij voorkeur werkervaring met het implementeren van SAP binnen een warehouse in een retail-omgeving
  • Kandidaat heeft een SAP EWM module gevolgd en behaaldAchtergrond opdracht

De implementatie van het KPU-bedrijf naar SAP (S4HANA) staat gepland voor 2022 en 2023 Dit staat onder hoge tijdsdruk.


Het KPU-bedrijf (Kleding en Persoonlijke Uitrusting) is een depot dat zich kenmerkt als een retail-omgeving en distributiecentrum met een hoog order volume (>1.000.000 orderregels per jaar). Het KPU bedrijf is op zoek naar een business analist die de bedrijfsvoering adviseert en ondersteunt in het uitwerken, migreren en optimaliseren van de magazijn- en distributieprocessen binnen het depot van het KPU-bedrijf. 


De kandidaat moet tbv de implementatie ervaring hebben met:

  • Samenwerken met en adviseren van lijnafdelingen zoals warehouse- en productie ; 
  • Begeleiden en uitvoeren van complexe verander- en implementatietrajecten binnen high volume warehouses;
  • Opstellen en uitwerken van business requirements en de impact op bedrijfsprocessen


De kandidaat wordt ingezet in de functionele afdeling Productie/Fysieke distributie, welke valt onder aansturing hoofd Productie ondersteund door de businessprojectleider migratie SAP. (project KPS4U)


Achtergrond opdracht

In het kader van de migratie van de Defensie-onderdelen naar een nieuwe SAP versie (S4HANA in het proogramma Roger) is het noodzakelijk dat ook het KPU bedrijf de huidige systemen (deels) naar SAP migreert . De migratie van het KPU-bedrijf naar SAP (S4HANA) staat gepland voor 2022 en 2023. Deze migratie staat onder hoge tijdsdruk omdat huidige WMS systeem van het KPU end of life is. Omdat de meeste stamdata nog niet in SAP aanwezig is, is een dataspecialist nodig die deze conversie/datamigratie uitvoert en begeledt.


Organisatorische context en cultuur

JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd. 


Bijzonderheden / extra toelichting

Voorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt. 

Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de 

eindbeoordeling. 

Opdracht informatie

Tariefindicatie €117,50


Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 28 september 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Business Analysis & Process Management