Titel

Business Analist/Black Belt

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.

Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal).


Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

- Tariefindexatie is niet toegestaan

Functie eisen

 • Kandidaat dient de Nederlandse taal machtig te zijn in woord en geschrift, een aanbieding op deze aanvraag is hierbij een akkoordverklaring
 • Kandidaat heeft minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als business analist of consultant in een technologische omgeving


Wensen:

 • Kandidaat is gediplomeerd Black Belt Lean Six Sigma

Achtergrond opdracht

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Als business analist analyseer je de bestaande organisatie en het ontwerp van systemen, inclusief bedrijven en afdelingen. Jouw dagelijkse werk is het identificeren van innovatie of verbeterinitiatieven (IT en non-IT) in de business op basis van de innovatie roadmap of de input van je stakeholders. Vanuit je lean achtergrond weet je als geen ander hoe een proces functioneert en hoe dit beter zou kunnen.


Als business analist heb jij direct invloed op onze klanten, partners en collega’s en het is jouw taak om hun dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker te maken. Wij zijn op zoek naar een ervaren business analist, die enthousiast wordt van verander- en verbeterinitiatieven en zijn of haar bijdrage wil leveren in een divers team binnen de afdeling Instandhouding.


Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: 

 • Begeleiden van– op Lean gebaseerde – procesanalyses, diagnoses en identificatie van verbeterinitiatieven.
 • Begeleiden van de business case – het ontwikkelen, presenteren en afstemmen van de business case.
 • Samen werken met de Product Owner/ Product Manager om de impact op de business case te monitoren en te rapporteren.
 • Samen werken met de belangrijkste stakeholders om relevante datasets te verkrijgen, de datasets te schonen en de benodigde analyses uit te voeren.
 • Ondersteunen van het team gedurende de verfijning van de planning om focus te houden op de aspecten die de meeste waarde toevoegen en begeleiden van de implementatie van features (IT en non-IT) in de business, dit doe je in nauwe samenwerking met de support analist van Insstandhouding.
 • Continu zoeken naar betere oplossingen in bestaande processen en oplossingen en je schrikt er niet voor terug om de huidige status te challengen.
 • Je geeft input voor dashboarding & reporting en werkt daarvoor nauw samen met de Data analist & Business Analist


Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 16 mei 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Business Analysis & Process Management