Titel

Business Analist a.i.

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.

Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal).


Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

- Tariefindexatie is niet toegestaan

Functie eisen

  • Kandidaat dient de Nederlandse taal machtig te zijn in woord en geschrift, een aanbieding op deze aanvraag is hierbij een akkoordverklaring
  • Kandidaat heeft minimaal een aantoonbare afgeronde hbo/wo opleiding
  • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring (hoeft niet als business analist te zijn)
  • Kandidaat heeft het vermogen om cijfers en data te vertalen naar concrete scenario's en opvolgende besluiten
  • Kandidaat kan nieuwe systemen zich snel eigen maken

Achtergrond opdracht

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Door de energietransitie komt er meer werk dan ooit op ons af. We zullen ons werk slimmer, sneller en klantvriendelijker moeten doen. Binnen de organisatie zijn we binnen het strategisch initiatief Klantgericht werken (KGW) bezig om onze uitvoeringsketens beter in te richten en te gaan besturen.


Voor de afdeling Operations Support zoeken we een Analist zich met name bezig gaat houden met het creëren van voorspelbaarheid voor de scope-afhankelijk teams van de afdeling. Binnen deze rol zorg jij voor de afstemming van vraag en aanbod in de verschillende ketens en in het bijzonder de afstemming tussen de vraag en de beschikbare of toekomstig benodigde capaciteit voor de werkprocessen van de teams Grondzaken, Bodemonderzoek en Tekenkamers (allen onderdeel van Operations Support).


Voor deze teams is inzicht in de korte-, midden- en lange-termijn vraag cruciaal voor het plannen en eventueel anders organiseren van beschikbare capaciteit. Concreet betekent dit dat je je bezighoudt met het inzichtelijk en voorspelbaar maken van de vraag en ontwikkeling daarin voor deze teams via rapportages en dashboards, het organiseren van afstemming hierover in de keten en het afdwingen van besluitvorming waar dat nodig is. Je schakelt met de teamleiders en hoofden van desbetreffende teams. Aansluitend daarop vertegenwoordig je de afdeling Operations Support bij het inrichten van S&OP in de ketens en werk je daarvoor ook samen met de collega’s uit de ketens en het S&OP Competence Center


Jouw sterke punten. Worden wij blij van.

Je beschikt over analytisch inzicht en ben cijfermatig goed onderlegd. Daarnaast kun je goed hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden in staat om van details vanuit de data tot procesvoorstellen op operationeel en tactisch niveau te komen. Dit betekent dat je ook in staat bent om over verschillende lagen van de organisatie te communiceren en invloed uit te oefenen. Draagvlak en enthousiasme creëren kunnen we dan ook aan jou overlaten. Tot slot beschik je over zelfreflectie en werk je resultaatgericht.

Opdracht informatie

Toelichting standplaats:

Delft, deels vanuit huis.


Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 13 mei 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

Let op: De aanvraag betreft een ondersteunde rol en volgt instructies op van leidinggevende. Dit past niet binnen de wet DBA. Hierdoor is het niet mogelijk om ZZP'ers te contracteren. Eventueel geïnteresseerde ZZP'ers kunnen zich op detacheringsbasis (= in loondienst) laten aanbieden door De Staffing Groep. Voor vragen over deze procedure kunt u contact opnemen met Stuart Mul

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Business Analysis & Process Management