Titel

BPM Consultant

Organisatie

Bij onze eindklant binnen de Rijksoverheid is men bezig met het ontwikkelen van een standaard applicatiedienst voor zaakgericht werken. De applicatie heeft als doel de realisatie van een generieke dienst en zorgt voor de integratie met de overheid (e-herkenning, eloket, DIGID etc.). De dienst wordt ontwikkeld op basis van de producten Pega en Alfresco (documentbeheersysteem).

Achtergrond opdracht

Wat ga je doen?
Als BPM (Mendix/Outsystems/Blueriq/Be Informed/Pega) Consultant werk je nauw samen met de business. Je analyseert complexe bedrijfsprocessen en brengt de hierbij benodigde kennis in kaart. Je vertaalt deze kennis vervolgens naar een realiseerbare oplossing binnen de grenzen van tijd en architectuur.Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de creatie en de implementatie van Business Process Management oplossingen op een PaaS platform, zoals BPM, Mendix, Outsystems, Blueriq, Be Informed of Pega oplossingen ofwel business apps. Je komt te werken met state of the art technologieën en werk je mee aan verschillende uitdagende projecten bij toonaangevende klanten.Wie zoeken we?
Je bent de beste in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je hebt de passie om nieuwe technologieën te blijven leren en continu jezelf te ontwikkelen. Je hebt de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen in projecten en bij klanten.Je hebt een IT achtergrond en sterke affiniteit met bedrijfsprocessen, of juist een bedrijfskundige achtergrond en sterke affiniteit met IT. Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan. Wij spreken graag met Business Process Management, BPM / Mendix / Outsystems / Blueriq / Be Informed / Pega Consultants / Specialisten met meerdere jaren ervaring.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding met een sterk ICT component zoals kunstmatige intelligentie, Bedrijfskundige informatica of Informatiekunde;
  • Meerdere jaren ervaring met het implementeren van een Business Process Management System op een PaaS platform, zoals BPM, Mendix, Outsystems, Blueriq, Be Informed of Pega (sterke pré);
  • Ervaring met Agile Scrum, DevOps of Continuous Integration is een pré;
  • Sterk analytisch denkvermogen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig