Titel

Bouwleider

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.

Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

 • Afgeronde MBO-niveau 3 (bij voorkeur niveau 4) richting elektro- /energietechniek (bijv. eerste monteur Middenspanning of monteur Sterkstroominstallaties)
 • Je hebt ervaring met werken in de midden- en/of hoogspanning
 • Je hebt al ervaring binnen bijvoorbeeld de industrie of infranetten
 • Je bent in het bezit van een VCA-VOL, bent BEI BLS & BHS gecertificeerd en hebt een AVP (dit is een vereiste).
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E) en bereid om wacht- en storingsdiensten te draaien binnen jouw verzorgingsgebied
 • In verband met veiligheidseisen verzoeken wij om uitsluitend kandidaten voor te stellen die de Nederlandse taal in woord en geschrift beheersen.

 Wensen

 • Affiniteit met IT/automatisering is een pré

 Competenties

 • Je bent zelfstartend, flexibel en stressbestendig

Achtergrond opdracht

Als technicus elektrotechniek, met interesse in hoogspanning, willen we je opleiden tot een allround technicus hoogspanning zodat je zelfstandig controle-, onderhouds- en montagewerkzaamheden kan uitvoeren aan primaire en secundaire hoogspanningsinstallaties. Je stelt deze ook mede in bedrijf. Ook ben je verantwoordelijk voor onderhoud aan transformatoren, schakelinstallaties en ondersteunende installaties zoals accu's en gelijkrichters. Een leuke, veelzijdige job dus! Daarnaast ondersteun je jouw collega-monteurs in hun werk. Je bent een belangrijke schakel in projecten op de hoogspanningsstations. Je werkt in de regio Overijssel (woongebied in Overijssel heeft de voorkeur, maar elders mag ook). Je hebt om de 6 weken storingsdienst.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 07 mei 2021, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


 • De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.
 • De werkzaamheden kunnen eventueel vanuit huis worden uitgevoerd.
 • Let op: deze aanvraag kan eerder sluiten bij voldoende geschikte aanmeldingen

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig