Titel

Bouwkundig Vakman / Timmerman

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.

Achtergrond opdracht

Wat ga je doen?
Als bouwkundig vakman / timmerman ga jij meewerken aan het groot onderhoud aan bouwkundige- en civiele objecten die dienen als huisvesting voor de primaire en secundaire installaties van netbeheerder.  Tevens kun je worden ingezet bij bouwkundige storingen, zoals (dak-) lekkages, slot storingen en het oplossen van onveilige situaties of als toezichthouder bij werkzaamheden die worden uitgevoerd door (onder-) aannemers in uitbesteed werk. Werkgebied is in de provincies Zuid-Holland en Utrecht, mogelijk wordt dit in de toekomst uitgebreid met de provincie Zeeland. 
 
Je bent verantwoordelijk voor:
Je bent gedelegeerd verantwoordelijk voor de veilige uitvoering van werkzaamheden die jou worden toegewezen. Samen met de medewerkers van de (onder-) aannemers zorg je er voor dat de werkzaamheden op een veilige manier en naar volle tevredenheid van de klant worden opgeleverd. 

Functie eisen

Wat breng je mee?
Je kunt snel nieuwe dingen leren en bent in staat flexibel mee te veranderen in onze dynamische organisatie. Je hebt een hoog energie niveau en een enthousiaste, positieve instelling. Je hebt een duidelijke visie op je vak en je gaat voor datgene waar onze klant voor staat. Je hebt praktijkervaring in het vak van Timmerman en hebt een brede interesse aangaande bouwkundige werkzaamheden.

Verder ben je in het bezit van:

  • Minimaal BBL-niveau 2 opleiding Timmeren, bij voorkeur in de richting onderhoudstimmerman.
  • Rijbewijs B (E) Geldige VCA certificering, harde eis
  • Geldige BHV certificering is een pré.
  • THP certificaat en aanwijzingen volgens BEI BHS LNB/Transport en BEI BLS en VOP-G ass.
  • Certificaat volgens VIAG, of tenminste de bereidheid deze in korte termijn te behalen.

Daarnaast ben je in het bezit van een aantal persoonlijke kenmerken: hoog veiligheidsbesef, flexibel, durven aanspreken op houding en gedrag, continu bereid zijn tot het volgen van opleidingen om kennis op peil te houden, bereidheid om te investeren in jouw eigen ontwikkeling.

Opdracht informatie

Eventuele intakegesprekken zullen plaats vinden in week 36 t/m 39.

Let op! Een screening en/of assesment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring youre own device’ principe.

Interesse?

Stuur ons asap je recente CV + motivatie voor deze rol,  samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW. (Inclusief reis-, verblijfs-, parkeer- en kosten gebruik eigen telefoon en/of laptop, exclusief BTW).

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig