Titel

Bouwkundig Adviseur Elektra & Gas

Organisatie

Het bedrijf verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe!

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.


Let op: ZZP’ers genieten de voorkeur voor deze opdracht

Achtergrond opdracht

Als bouwkundige adviseer jij in nieuwbouw- en verbouw trajecten van elektra en gasruimtes (klantruimtes en eigen ruimtes). Hierbij houd je nauwlettend de geldende bouwkundige- veiligheids- en kwaliteitsnormen in het oog. Jij werkt in projecten samen met de projectmanagers en engineers van de teams van Aanleg. Je onderhandelt met de klant, overheidsinstellingen en projectontwikkelaars over de uit te voeren zodat de werkzaamheden tijdig en veilig en door de juiste mensen worden verricht. Vanaf de intake tot en met de afhandeling heb jij een belangrijke (bouwkundige) rol in de projecten.


Voorbeelden van taken in de verschillende fases zijn:

 •  Intake: vooroverleg met (de bouwkundig aannemer van) de klant (intern en extern) om vragen te beantwoorden en advies te geven t.a.v. de benodigde ruimten voor E&G installaties.
 • Beoordelen ontwerpen, constructies en het uitbrengen of beoordelen van Geomechanisch adviezen.
 • Calculeren: adviseren van de medewerkers van de teams van Aanleg over de prijs bij bouwkundige aanpassingen.
 • Het in Autocad ontwerpen van bouwkundige behuizingen voor Elektra & Gas technische ruimten.
 • Het houden van toezicht op de bouwplaats bij het uitvoeren van de bouwkundige werkzaamheden.

Verder participeer je in overlegcommissies binnen het bedrijf, blijf je vanzelfsprekend op de hoogte van de nieuwste bouwkundige ontwikkelingen en adviseer je over constructieve bouwkundige zaken voor onze klanten in het gereguleerde domein. 

Functie eisen

Je werkt graag in een team en jouw pro-actieve opstelling is opvallend. Je kunt goed met klanten omgaan en weet door jouw communicatieve vaardigheden jouw doelen te bereiken. Ook in hectische omstandigheden houd jij het overzicht en stel je prioriteiten in jouw werkzaamheden.

Verder vragen wij:

 •  een afgeronde bouwkundige opleiding op minimaal MBO (niveau 4);
 •  minimaal twee tot drie jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 •  bevoegdheden met betrekking tot veiligheidsaspecten welke behoren tot het uitoefenen van je werk (VCA, BEI, NEN, VIAG etc.). of de bereidheid dit te gaan volgen;
 • een klantgerichte grondhouding en beschik je over de vaardigheid om jouw adviezen op een betrouwbare en constructieve wijze te ventileren;
 • ben je in het bezit van een rijbewijs;
 • bij voorkeur woonachtig in de omgeving Amsterdam, Duiven of Leeuwarden.

Opdracht informatie

Interesse? Reageer dan voor 23 december tot 10:00 uur met een recent cv, motivatie, beschikbaarheid en het uurtarief (all-in, excl. BTW)

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig