Titel

BA Pega

Organisatie

Het Ministerie van Economische zaken staat voor een duurzaam ondernemend Nederland. We zetten ons in voor een uitstekend ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Door de juiste randvoorwaarden te creëren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor onze natuur en leefomgeving. Door samenwerking te stimuleren tussen onderzoekers en ondernemers. Zo bouwen we onze topposities in landbouw, industrie, diensten en energie verder uit en investeren we in een krachtig en duurzaam Nederland.



 



DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZ en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatie doelen van haar opdracht gevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.



Meer informatie vindt u op https://www.dictu.nl

Achtergrond opdracht

BA voor het RVO en BSD project. Het programma RijksZaak (DICTU) is op zoek naar een ervaren BA Pega om het projectteam te versterken. Werkveld met name klantprojecten, o.a. RVO en BSD. Werkgebied is primair regio Zwolle.



Achtergrond opdracht:



Binnen het programma RijksZaak heeft men een standaard applicatiedienst voor zaakgericht werken ontwikkeld. De dienst is ontwikkeld op basis van de producten Pega en Alfresco. Vanuit Zwolle opereert een centraal team (de 'Basisdienst') dat het casco systeem beheerd en onderhoud en middels diverse implementatietrajecten worden aansluitingen gerealiseerd voor verschillende overheidsorganisaties (de 'Klantprojecten').

Functie eisen

  • Prince2
  • Minimaal 5 jaar overheidservaring
  • Een afgeronde WO opleiding, in een relevante richting
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een management functie in een gelijkwaardige technisch en bestuurlijk complexe omgeving;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare kennis van het IT vakgebied
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring met verandermanagement en aantoonbare kennis en ervaring met agile en dev-ops
  • Minimaal 2 jaar kennis van of ervaring met Pega


Wensen:



  • Kennis op het gebied van netwerk en datacenter

Opdracht informatie

Interesse?



Stuur ons 26 mei 2020, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.



De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.



 

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support