Titel

Azure Solution Architect

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.


Let op!

 • Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf
 • Een screening kan onderdeel van de procedure zijn

Achtergrond opdracht

Voor onze klant zijn we op zoek naar een Azure Solution Architect.


"Jij gelooft ook dat de beste architecturen ontstaan in High Performance, Agile teams. En als teams nog niet zo ver zijn, dan weet jij hoe je ze kunt coachen om op dat level te komen."


Functieomschrijving

Onze opdrachtgever heeft het grootste gedeelte van haar business applicatie gemigreerd naar de Azure Public Cloud. Samen met een Cloud Service Provider (Azure CSP-partner) hebben ze een Azure landing zone en een managed platform neergezet waarop de business applicaties zijn geland. Met de ervaring die ze nu hebben opgebouwd willen ze, samen met de CSP, het gebruik van de Cloud verder uitbouwen en optimaliseren.


In je rol als Azure Solution Architect ben je de sparringpartner en adviseur voor DevOps teams, Security en CSP. Je stelt kaders, ontwikkelt, verbetert en richt het complete platform van de opdrachtgever steeds beter in. Je bent bekend met een architectural runway en geeft hier samen met ontwikkelaars, architecten en de DevOps teams invulling aan.


Afdeling

Je wordt onderdeel van het Hybrid Integrated Cloud Competence Centre team (HICC). Dit CC/Agile team heeft als doelstelling om alle IT teams binnen de opdrachtgever optimaal gebruik te laten maken van de Cloud. Hiervoor adviseren en consulteren zij teams op het gebied van architectuur, security, processen, financiën, implementatie en gebruik van Cloud.

Functie eisen

Je bent een ondernemende ontdekker met een positieve instelling. Je werkt graag bij een klant waar pro-activiteit verwelkomd wordt. Je spreekt mensen aan en durft je mening te uiten. Je informeert betrokken stakeholders over voortgang en resultaten, naast het sparren met je eigen collega’s en de betrokken teams. Naast inhoudelijke kennis ben je ook goed in het begeleiden van de organisatie en het borgen van de kwaliteit van jouw Solution Architectuur.


We vragen daarom het volgende van je:

 • 5+ jaar ervaring met het ontwerp en implementatie van diverse infra- en netwerk-vraagstukken
 • Hands-on ervaring met Cloud implementaties (Azure is must)
 • Ervaring met compliancy en security in middelgrote organisaties
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Op verschillende abstractie niveaus acterend
 • Praktisch en to the point
 • Minimaal een aantoonbare afgeronde HBO opleiding richting IT opleiding
 • Aantoonbare ervaring met CSP
 • Tussen 24 en 40 uur per week beschikbaar, minder dan 24 uur per week is niet mogelijk

Opdracht informatie

Stuur ons uiterlijk 24 november 2020, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Architecture