Titel

Azure Devops Engineer

Organisatie

Kansen voor Nederland, kansen voor jou.


Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!


Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies. Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.


Klik hieronder voor het bekijken van de video van RVO.

https://www.youtube.com/watch?v=pzcK1a_SVUM

Functie eisen

 • Een HBO+/WO opleiding in een relevantie richting (bv computer science)
 • Azure AZ-400 of een andere relevante certificering 
 • Minimaal 2 jaar praktische ervaring met Azure of cloudontwikkelingen


Wensen

 • compliance/security 
 • Gitlab/Devops/Mlops/Docker/Kubernetes/Rest
 • Zolang het weer kan en mag moet er een bereidheid zijn om 1-2 dagen per week in Groningen op locatie te werken


Competenties

 • Toegepaste evaring met het inrichten van Azure Devops, pipelines (deployment by code/CGA)
 • Kennis en ervaring met Mlops en het deployen van modellen in een productie omgeving
 • Ondersteunen en begeleiden analist/scientist op Azure

Achtergrond opdracht

Als Azure devops engineer ben je onderdeel van het business intelligence (BI)-team bij het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG). Binnen dit team houden we ons enerzijds bezig met het verzamelen van informatie. Anderzijds voeren we analyses uit voor onze klanten binnen de IMG organisatie. De Azure devops engineer heeft ervaring met het verwerken van (grote) volumes, verschillende formaten en de preprocessing van pipelines in Azure blob storage, datalake SQL databases of andere storage vormen. Tevens verzorgt hij de inrichting en het beheer van de Azure devops omgeving waarmee modellen of andere informatie producten op gestructureerde wijze in productie worden gezet. Verder speelt hij/zij een rol bij het inrichten van uitwisseling van Azure met de omgeving in samenwerking met Dictu. Het team werkt met agile (Scrum).

Samenvatting taken/verantwoordelijkheden:

Belangrijkste taken:

 • Je stemt af met de Azure architect, data scientist, analisten en interne en externe partijen 
 • Je zorgt voor de inrichting van pipelines en storage 
 • Je stemt gegevensuitwisseling met de omgeving af en richt de informatiebeveiliging in
 • Je stemt de kaders van informatieproducten die in producten gaan af met scientists en richt de devops omgeving in


Achtergrond opdracht

Binnen de afdeling Regiebureau vindt de coördinatie en regie over zowel de productie als de ontwikkeling en beheer van de schadeprocessen Waardedaling, Fysieke schade en Immateriële schade plaats. Er is gekozen voor centrale regie om vanuit één punt te kunnen sturen op de processen en vanuit een keten gedachte te regisseren. Het BI team binnen het Regiebureau zorgt voor de ontsluiting van data uit operationele systemen en andere bronnen voert analyses/modellering uit en biedt de data en andere informatieproducten op gestructureerde wijze aan gebruikers aan.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 10 augustus 2022, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support