Titel

Applicatiebeheerder CORSA

Organisatie

Wat doet deze overheidsklant?

Deze overheidsklant is onafhankelijk adviseur van regering en parlement over wetgeving en bestuur en hoogste algemene bestuursrechter van Nederland. De Afdeling advisering houdt ook onafhankelijk toezicht over de Europese begrotingsregels. Verder toetst de Afdeling advisering het klimaatbeleid van de regering op basis van de Klimaatwet die vanaf september 2019 geldt.


Waar staat deze overheidsklant voor?

Deze overheidsklant draagt als adviseur voor wetgever en bestuur en als hoogste algemene bestuursrechter bij aan het behoud en de versterking van de democratische rechtsstaat. Daarbinnen staat deze overheidsklant voor eenheid, legitimiteit en kwaliteit van het openbaar bestuur en voor rechtsbescherming van de burger.

Functie eisen

  • Minimaal 4 jaar HBO werk en denkniveau
  • Minimaal 4 jaar ervaring applicatiebeheer Corsa


Competenties

  • Corsa beheer
  • Basistraining Corsa


Wensen

  • Professional ITSM Control of IT Services; ITIL Service Transition Oracle Certified Professional; Microsoft Certified Program
  • Developer

Achtergrond opdracht

Ondersteuning Applicatiebeheer Corsa. In die periode wordt het volgende verwacht: Optimalisatie inrichting Corsa legacy (autorisaties, vertrouwelijkheden), uitvoeren, testen en begeleiden van UCR’s, bijdragen aan testen inrichting archieven in Corsa en recordmanagement. Training beheer en overdracht beheer naar de klant, Updaten documentatie bestaande Corsa installatie en nieuwe omgevingen en modules, testen migraties.


Achtergrond opdracht

De klant werkt aan de diglisering van secundaire processen. Hiervoor wordt onder meer Corsa gebruikt. Door omstandigheden is het applicatiebeheer niet optimaal ingericht en is tijdelijk en naar gelang behoefte ondersteuning nodig.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 17 januari 2022, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support