Titel

APEX-PLSQL bouwer / beheerder

Organisatie

Het Ministerie van Economische zaken staat voor een duurzaam ondernemend Nederland. We zetten ons in voor een uitstekend ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Door de juiste randvoorwaarden te creëren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor onze natuur en leefomgeving. Door samenwerking te stimuleren tussen onderzoekers en ondernemers. Zo bouwen we onze topposities in landbouw, industrie, diensten en energie verder uit en investeren we in een krachtig en duurzaam Nederland.


DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZ en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatie doelen van haar opdracht gevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Meer informatie vindt u op https://www.dictu.nl

Achtergrond opdracht

Voor het BCB-DevOps team zijn we op zoek naar een zeer ervaren APEX-PLSQL bouwer / beheerder. Deze persoon zal ook betrokken worden bij het laatste staatje van de conversie en het uitfaseren van de applicatie RABBIT.


Flexibel in het werken in Deventer/Zwolle en Assen.


Achtergrond opdracht

Wegens een aflopend contract van de huidige bouwer wordt deze aanvraag in de markt gezet.


BCB is het systeem voor de uitbetaling van de Europese landbouwsubsidies. Was er ieder jaar een prolongatie, voor het komende jaar is er een stelselwijziging in aantocht waar het systeem op aangepast moet gaan worden. In een multidisciplinair team zal deze bouwer alle voorkomende werkzaamheden moeten oppakken.


Voor de applicatie RABBIT zal deze persoon het laatste staatje doen van het beheer van deze applicatie, de conversie naar het BCB platform en daarna het uitfaseren van deze applicatie

Functie eisen

  • Aantoonbaar senior in Apex en PL-SQL en aantoonbare senior in Oracle Forms
  • Aantoonbaar succescol gewerkt in een DevOps omgeving
  • Aantoonbaar senior in Apex en PLSQL
  • Minimaal 5 jaar ervaring met Apex ontwikkeling en Forms ontwikkeling
  • Minimaal 3 jaar ervaring met DevOps werken

Wens

  • Analitisch
  • Teamspeler
  • Kennis van de Europese Landbouwsubsidie Regelingen is een pre, en van de applicaties die in dit domein zijn gemaakt.
  • Kennis van de applicatie RABBIT is een pre
  • Flexibel inzetbaar in Assen en Zwolle / Deventer

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support