Titel

Agile Tester 2FTE

Organisatie

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft als motto Nederland gezond en wel. Ongeveer 5000 ambtenaren van dit ministerie maken het overheidsbeleid op het terrein van de gezondheidszorg, de maatschappelijke zorg en sport. Zorg voor ouderen en jongeren en voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap.

Functie eisen

  • Kandidaat beschikt over minimaal HBO werk en denkniveau
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring met testen van webapplicaties en mobiele apps in een vergelijkbare rol binnen complexe organisaties.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands


Wensen

  • Ervaring met het analyseren, opstellen en toetsen van requirements en deze omzetten naar testgevallen en regressiescripts. Ervaring met automatisch testen is een pré.
  • Aantoonbare ervaring binnen grote ICT-dataprojecten gericht op het testen van de informatiebeveiliging, privacy en toegankelijkheid (WCAG)
  • Kandidaat heeft ervaring met het ophalen van requirements bij developers, designers en opdrachtgevers
  • Ervaring met werken in multidisciplinaire agile teams, en hierbinnen met het testen van de gehele softwareontwikkelingsketen

Achtergrond opdracht

Je bent het geweten van het ontwikkelteam. Enerzijds breng je ruime ervaring mee op het gebied van risico gebaseerde, agile test cases opzetten van grote softwareoplossingen. Jij weet op de juiste plekken in de hele keten van softwareontwikkeling op een de kwaliteit te borgen. Anderzijds ben je zeer ervaren in requirements analyseren, opstellen en toetsen. Op operationeel niveau zet jij, al dan niet volledige, requirements om in logische en fysieke testgevallen die je in de functionele context van de respectievelijke softwareoplossing prioriteert. Deze testgevallen uitvoeren op mobiele apparaten draai jij hand niet voor om.


Je ademt kwaliteit en daarmee draag je bij aan het continue verbeteren van onze webapplicaties en mobiele apps. Je vindt het leuk om continu bezig te zijn met het verbeteren van de prestaties en analyseert hoe je dit kunt bereiken. Privacy by Design en security hebben geen geheimen voor jou en dit zie je terug in je werk en resultaten.  Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 11 januari 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Testing & Quality Management