Titel

Adviseur Werving & Selectie

Organisatie

Belastingdienst

Functie eisen

Vereisten

·        hbo-diploma bij voorkeur in HRM Richting

·        minimaal 2 tot 3 jaar actuele werkervaring als corporate recruiter binnen een complexe en politiek-bestuurlijke omgeving, bij voorkeur binnen de Belastingdienst of anders de Rijksoverheid.

·        flexibel en bereid te reizen tussen de verschillende kantoren van de Belastingdienst. Op dit moment wordt er fulltime thuis gewerkt, ervaring met online werven een pré.


Competenties?


·        klantgerichtheid

·        overtuigingskracht

·        samenwerken

·        omgevingsbewustzijn

·        plannen en organiseren


Wat is verder belangrijk?


Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt dienstverlening hoog in het vaandel staan en bent in staat om met een frisse en creatieve blik te kijken naar (verbeteringen in) ons werving- en selectieproces.

Je neemt initiatief en beschikt over een hands-on mentaliteit. Je bent een actief netwerker en beweegt je gemakkelijk door onze complexe en veranderende organisatie, waarbij je oog en oor hebt voor verhoudingen: dat vereist doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Én bovenal: je bent een enthousiast en betrokken. 

Verder ben je administratief zeer goed onderlegd. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van de functie.

Achtergrond opdracht

In de rol van interim adviseur werving en selectie draag je bij aan de uitvoering van een voor alle betrokkenen helder en transparant werving- en selectieproces. Dat doe je voor verschillende organisatieonderdelen, wat betekent dat je te maken krijgt met heel diverse vacatures die kunnen variëren van een duiker voor de Douane tot een fiscalist voor Belastingen tot een ICT’er voor de IV-keten.

Als adviseur weet je dat het werving- en selectieproces bij een organisatie als de Belastingdienst is onderworpen aan strikte afspraken en wet- en regelgeving. Jij verzorgt hierover de communicatie met vacaturehouders en collega’s van Team Jobmarketing, Team Assessments én met je directe collega’s. Je draagt bij aan de organisatie en planning van het werving- en selectieproces, je bewaakt de doorlooptijden en je draagt mede zorg voor de administratieve vastlegging ervan in het applicant tracking system. Én samen met de vacaturehouder speel je een grote rol in de daadwerkelijke uitvoering van het proces: van het bepalen van de juiste wervingsaanpak, tot de cv- en briefselectie tot het voeren van selectiegesprekken en arbeidsvoorwaardengesprekken met kandidaten. (Gehele proces t/m onboarding)Opdracht informatie

Voor deze vacature komen we graag in contact met kandidaten die gedurende de opdracht een tijdelijke arbeidsovereenkomst aan willen gaan met de Staffing Groep.

Zzp is helaas niet mogelijk.


We ontvangen graag je reactie, met cv en motivatie zo spoedig mogelijk.

Mail mij deze opdracht